Fra bøvl til mening - se hvordan Samskabt styring kan hjælpe jer med at skabe bedre arbejdsgange.
Læs mere
Samskabt styring er en ny tilgang til afbureaukratisering, der er udviklet af parterne på det kommunale arbejdsmarked; KL og de faglige organisationer i Forhandlingsfællesskabet.
Læs mere
Når man vil skabe bedre styringsløsninger, der gavner kerneopgaven, så er det en fordel at tage alle, der er berørt af styringen med i arbejdet. Læs her om metoden samskabt styring, som flere…
Læs mere
Læs, hvad Samskabt styring er, hvilke gevinster der kan være ved at arbejde med det, og om kommuner, der allerede er igang.
Læs mere
Læs om en række kommuner, hvor medarbejdere og ledere i fællesskab skaber en bedre styring til gavn for kerneopgaven.
Læs mere
Læs om en række kommuner, hvor medarbejdere, ledere, borgere og pårørende i fællesskab styrker indsatsen og samarbejdet til gavn for borgerne på det specialiserede socialområde.
Læs mere
Glostrup Kommune vil revitalisere arbejdet med kerneopgaven og skabe en kommune, hvor skæve ideer er et hit, og hvor det er legitimt at tale om, at 'noget er bøvlet'.
Læs mere
Et stærkt fokus på inddragelse og det, vi selv har mulighed for at gøre noget ved, har kastet gode resultater af sig i Høje-Taastrup.
Læs mere
I Køge Kommune arbejder ledere og medarbejderne sammen, når noget bøvler. Det har skabt engagement, ejerskab og holdbare løsninger. "Vi kan mærke, at Samskabt styring styrker tilliden."
Læs mere
SERIE: Giver samskabt styring mindre bøvl og mere mening? Ja, men det er ikke et quick fix, lyder det fra forsker Andreas Hagedorn Krogh, der har set nærmere på erfaringerne fra seks kommuner, hvor…
Læs mere
I Nordfyns Kommune vil ledere og medarbejdere sammen fjerne unødigt bureaukrati og skabe nye løsninger, der frigiver tid til kerneopgaven.
Læs mere
I Holbæk Kommune arbejder man med Samskabt styring på ældreområdet. Få her et eksempel på, hvad et plejecenter konkret har fået ud af forløbet.
Læs mere
Fire kommuner har eksperimenteret med Samskabt styring på ældreområdet. Læs om deres erfaringer og om, hvordan dialog og inddragelse kan styrke muligheden for at udføre kerneopgaven.
Læs mere