Om Viden på Tværs

Få viden, værktøjer og inspiration til dit daglige arbejde i kommunerne.

Af Mia Dalby Larsen 28/05/2016

Viden på Tværs - vpt.dk - er ejet af KL og Forhandlingsfællesskabet. Vi sætter fokus på de emner, som parterne på det kommunale område arbejder med i fællesskab og de projekter, som er aftalt mellem parterne og i Fremfærd.

Viden på Tværs' mission er at sætte dagsordenen, sprede viden og understøtte ​medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser og kerneopgaver til gavn for borgerne.

På siden her kan du finde viden, værktøjer og inspiration til dit daglige arbejde i kommunerne. Vi har som ambition, at du skal kunne finde noget, der er relevant for dig uanset dit fag eller funktion.

Her kan du finde os

Viden på Tværs udgiver fem forskellige nyhedsbreve, og du kan melde dig til dem i nederste hjørne af din skærm. Du kan også finde os på facebook, LinkedIn og Twitter.

Brug os som kilde
Er du fx redaktør i en organisation eller kommune, så er du velkommen til at linke til vores indhold og bruge os som kilde, hvis du laver en god kildehenvisning. Er du i tvivl om, hvordan du kan anvende noget af indholdet eller hvordan du kan kreditere os, så kontakt redaktionen.

Formidling af projekter fra organisationer
Er du projektleder i KL eller i en af organisationerne under Forhandlingsfællesskabet og arbejder med et overenskomstprojekt eller et Fremfærd-projekt, så kan du bruge Viden på Tværs i din formidling. Kontakt redaktionen, så kan vi finde ud af, hvordan vi kan hjælpe.

 

Tip os om en god historie

Er I i gang et spændende projekt i jeres kommune, som I gerne vil fortælle om?

Arbejder I med noget, som andre kan have glæde af at kende til?

Viden på Tværs skriver artikler, der kan være til inspiration i det daglige arbejde i kommunerne, og vi vil gerne skrive jeres historie.

Kontakt redaktionen på redaktion@vpt.dk eller tlf. 4044 0885

Kontakt Viden på Tværs

Email: redaktion@vpt.dk

Eller kontakt en medarbejder direkte:

Bettine Romme Andersen Journalist,
bra@vpt.dk tlf. 3117 1750

Irene Aya Schou Journalist,
ias@vpt.dk tlf. 2887 1755

Sine Molbæk-Steensig Kommunikationsrådgiver,
sms@vpt.dk tlf. 4044 0885

Pernille Søndergaard Kommunikationsrådgiver,
ps@vpt.dk, tlf. 2680 1489

Søren Berg Sekretariatschef,
sb@vpt.dk, tlf. 2053 3256

 

 

Modtager du Viden på Tværs Nyhedsbrev?

Modtager du Viden På Tværs’ nyhedsbrev? Vi samler de gode erfaringer fra kommunerne. Tilmeld dig og få viden om nye projekter, best practises og gratis værktøjer