Fuldtid på socialområdet - sådan bliver det attraktivt Tilmeld jer webinar om flere timer og fuldtid på socialområdet og hør erfaringer fra et botilbud, som har arbejdet med "op i tid".
Erfaringer med op i tid og fuldtid på socialområdet Fuldtidsindsatsen har samarbejdet med social- og handicapområdet i flere kommuner for at give medarbejdere lyst til at gå op i tid.
Få brugerne med i udviklingen af det specialiserede socialområde INVITATION: Bliv bedre til inddragende processer, og få borgernes stemme med i jeres udviklingsarbejde.
Faglig refleksion bør være en del af kerneopgaven Faglig refleksiv praksis mellem kolleger sker ikke af sig selv. Den skal understøttes organisatorisk, siger ekspert i refleksiv sparring.
Refleksion og psykologisk tryghed kommer ikke af sig selv Medarbejdere og ledere på det sociale område blev klogere på refleksiv praksis, psykologisk tryghed og på hinanden på stor vidensdag.
5 Anbefalinger til den gode anbringelse Hvad er god faglig praksis og handlemuligheder i arbejdet med børn, der er anbragt uden for hjemmet? 5 nye anbefalinger viser vejen.
Få inspiration til at skabe netværk for anbragte børn Hvordan kan børne- og ungehjem styrke anbragte børn og unges netværk og relationer? Nyt inspirationskatalog kommer med 16 konkrete bud.
Nye videoer forbereder udsatte børn til mødet med kommunen I 6 korte videoer får børn og unge svar på, hvordan et forløb i kommunen kan være, og hvilke rettigheder de har.
Barnets lov kræver en ny måde at tænke inddragelse på Det er et nyt børnesyn og en ny måde at arbejde på, der venter landets kommuner med Barnets lov. I Ringsted er de godt i gang.
Low Arousal: Det handler om at bevare roen Få inspiration fra praksis til arbejdet med Low Arousal i skolen.
Sådan kan I arbejde med sikker medicinhåndtering I projektet Medicinsikre botilbud har 15 botilbud arbejdet med en model for at løfte kvaliteten. Få en introduktion her.
Derfor arbejder botilbud med medicinsikkerhed Medicinsikkerheden for borgere på botilbud kan højnes, når der er fokus på systematiske arbejdsgange, tværfagligt samarbejde og viden om medicin.
Metoder til at skabe medicinsikkerhed på botilbud Her kan I læse og blive inspireret af erfaringerne fra projektet Medicinsikre botilbud og blive guidet til selv at komme i gang.
Vejen til medicinsikre botilbud er brolagt med tværfaglighed 15 botilbud fra 10 kommuner har i et toårigt projekt skabt større medicinsikkerhed for borgerne, og nu kan I lære af erfaringerne.
Medicinsikkerhed: Vores største succes er en ny læringskultur I Vesthimmerland har arbejdet med at skabe sikre arbejdsgange omkring medicinhåndteringen skabt en ny kultur, hvor medicinfejl er noget, man lærer af og ikke er bange for.