Relationel kapacitet - fra silotænkning til fælles opgaveløsning Relationel kapacitet giver en forståelse for, hvordan man trin for trin kan arbejde med at højne kvaliteten af det tværgående samarbejde.
Komplekse borgerforløb: 5 læringer på tværs af kommuner Styrket sammenhæng i borgerforløb kræver videndeling om arbejdsgange og et opgør med siloer og indgroede vaner, viser erfaringer.
Fra modstand til 'fælles vi': Nu kan alle se meningen Fælles vagtstart mellem sygeplejen og hjemmeplejen betyder tidligere behandling af borgere og kompetenceudvikling af medarbejderne.
Styrket sammenhæng i borgerforløb - det har vi lært To kommuner har arbejdet målrettet med at styrke sammenhængen mellem forskellige enheder og fagligheder i ældreplejen.
Bedre sammenhæng skal gøre ældre med komplekse problemer trygge i Ballerup Ældre borgere, der har været indlagt, kan blive utrygge, når de skal fra korttidspladser tilbage i eget hjem. Ballerup Kommune vil mindske utrygheden med bedre sammenhæng i borgernes forl...
Bedre sammenhæng i borgerforløb: Sådan gør fem kommuner Fem kommuner har arbejdet målrettet med at styrke sammenhængen mellem forskellige enheder og fagligheder i ældreplejen. Læs med og bliv inspireret.
Prøvehandlinger skal forbedre samarbejdet mellem sygepleje og hjemmepleje Hjemmepleje og sygepleje er blevet lagt sammen i Sønderborg Kommune. Målet er tværfagligt samarbejde og mere sammenhængende borgerforløb. Men fælles møderum gør det ikke alene, viser erfa...
Kommuner: Samarbejdet om borgere med komplekse problemstillinger skal styrkes To kommuner vil forbedre de svære overgange internt i det nære sundhedsvæsen. "Overgange er et evigt tilbagevendende forbedringsområde," lyder det.
Invitation: Deltag i projekt om nær forebyggelse og behandling i kommunerne Vil I være med til at styrke sammenhængen i indsatsen til borgere med komplekse problemstillinger? Kommuner efterlyses til nyt udviklingsprojekt.