Se webinar: Er du nysgerrig på ordblindhed?

Ved du, hvordan den ordblinde hjerne fungerer? Og ved du hvilke støttemuligheder, der findes?

Af Den opsøgende indsats 26/10/2023

Hver 6. dansker mellem 16 og 65 år har svært ved at læse simple tekster. Og en del af denne gruppe har ordblindhed - hvilket for mange sætter en stopper for ønsker om job og uddannelse. 

I dette webinar udforskes både ordblindhed og de muligheder, der findes for at få støtte til at arbejde med ordblindhed på arbejdspladserne. Webinaret er tilrettelagt af Den opsøgende indsats for uddannelse og kompetenceudvikling.

Indhold på webinaret

På webinaret møder du IT- og ordblindekonsulent Martin Richardt som fortæller om, hvordan den ordblinde hjerne fungerer. 

Du kan også møde Malik Kallio, FOA SOSU, og Kim Hansen, TR, som fortæller om deres liv med ordblindhed.

Til sidst hører du fra Den opsøgende indsats for uddannelse og kompetenceudvikling som holder et oplæg om mulighederne for undervisning og hjælpemidler på området.

Varighed: ca. 60 minutter

Målgruppe: Webinaret er for alle med interesse for området samt kommunale ledere, (F)TR, AMR, ansatte og valgte i FOA og 3F, kommunale konsulenter, HR konsulenter og udbydere af VEU.

Kontakt den opsøgende indsats

Har I brug for en en snak om mulighederne for at opkvalificere medarbejdere og for at få viden om de økonomiske muligheder?
Kontakt teamet

Hvem er vi?

Her kan du møde teamet bag Den opsøgende indsats for uddannelse & kompetenceudvikling.

Se medarbejderne

Uddannelse & kompetenceudvikling