Sammen om kost og ernæring

Fremhæv fordelene ved at ansætte ernæringsfaglige

Vil I også i gang med at ansætte medarbejdere med kost- og ernæringsfaglighed? Her får I tre greb til at komme i gang.

Af Bettine Romme Andersen 18/03/2025

Hvad skal der til for, at kommunerne i højere grad tænker de ernæringsprofessionelle med ind i plejen? Og hvad får man ud af det?

Bliv klogere på det i denne flyer, hvor I også får tre gode greb til at komme videre med ansættelsen af fagfolk med fokus på kost- og ernæringsfaglighed:

Sammen om kost og ernæring i plejen

Bliv klogere på, hvad det betyder for trivsel og sundhed for borgerne, når ernæringsprofessionelle er en del af det tværfaglige samarbejde.

 

Underernæring koster

En ny rapport om de samfundsøkonomiske konsekvenser ved underernæring i Danmark viser,

  • at mere end 200.000 danskere lider af underernæring i 2024
  • at meromkostninger i sundhedsvæsenet som følge heraf udgør 14,5 milliarder kroner i 2024
  • at udgifterne vil stige de nærmeste år på grund af den demografiske udvikling.

Kilde: Kost.dk