De ernæringsprofessionelle er ofte en overset faggruppe i kommunerne. Men de bidrager med vigtig viden og øger kvaliteten.
Kost og måltid
Vil I også i gang med at ansætte medarbejdere med kost- og ernæringsfaglighed? Her får I tre greb til at komme i gang.
VIDEO: Mød to ernæringsprofessionelle, der fortæller om det tværfaglige samarbejde og vigtigheden af at sætte fokus på kosten.
60 procent af alle borgere i ældreplejen er i risiko for at blive underernæret. I denne lille film kan du se 9 ting, du som medarbejder skal holde øje med.
På Bispebjerghjemmet i Københavns Kommune har medarbejdernes grønne idéer ført til innovative løsninger for at reducere madspild.
Et nyt tværfagligt projekt fra Fremfærd Ældre sætter fokus på indsatser i forebyggelse af fejl- og underernæring blandt ældre i eget hjem.
Få tre plakater, I kan hænge op, med ni ting, I skal holde øje med for at undgå underernæring.
Der blev smagt på gratinkost i form af karrysild, frikadellemad og braiseret kalvesteg som led i tværfaglig indsats, der skal øge ældres ernæringsstatus.
Café Ingeborg i Ringsted kan noget særligt, når den sætter medarbejdere med udviklingshæmning og psykisk sårbarhed sammen med ordinært ansatte og laver ældremad.