Fuldtid på socialområdet i Sønderborg

På webinaret møder du leder, vagtplanlægger, HR og tillidsrepræsentant, som fortæller om, hvordan de er lykkes med at få flere op i tid.

Af Bettine Romme Andersen 13/09/2022
Forhandlingsfællesskabet,
KL

En del af medarbejderne på botilbuddet Bosager er gået op i tid.

De faste medarbejdere dækker hinandens planlagte fravær med puljetimer og får på den måde mere uddannet personale på arbejde.

På webinaret høre du, hvordan Sønderborg Kommune overordnet har grebet arbejdet med at få flere op i tid an, og helt konkret hvordan botilbuddet Bosager har fundet løsninger på at få 13 medarbejdere op i tid ved at pulje timer og give dem til de fastansatte i stedet for vikarer.

For at lykkes med den øvelse kræver det god planlægning og fleksibilitet fra medarbejderne angående, hvilket hus de arbejder i samt stram styring af økonomien.

God fornøjelse.

Læs artikel fra bostedet Bosager

Medarbejderne på botilbuddet Bosager er gået op i tid. De faste medarbejdere dækker hinandens planlagte fravær med puljetimer og får blandt andet mere uddannet personale på arbejde.

Læs hvordan puljetimerne fungerer

Sønderborg Kommune

Analysen er foretaget blandt medarbejdere på pleje-, børne- og socialområdet.

Spørgerammen fremgår af bilag 4 på side 40-46.

 

Se interview med vagtplanlæggeren

Interviewet med vagtplanlægger Ulla Holm Faaborg er optaget nogle dage efter webinaret, da en teknisk fejl gjorde, at man ikke kunne høre hende under live-optagelsen.

 

En fremtid med fuldtid