Arbejdstid

Kom godt på sommerferie
Skal du have det fulde udbytte af din ferie, så er det vigtigt, at du kobler helt af. For mange starter forberedelsen til ferien med et par travle uger på arbejdet.
Sæt grænser for arbejdet - sådan skaber I en god pausekultur
Hvornår har I sidst givet jeres pausekultur et tjek? Hvad er egentlig en god pause? Og hvordan kan arbejdstidens rytmer bruges til at skabe klare grænser mellem arbejdsliv og fritid - til gavn for både trivsel, restitution og opgaveløsning? Det kom der bud på ved BFA-konference i Nyborg.
Thea kommunikerer i en verden af småt brændbart
I Randers Kommune sender borgerne 88 procent af alt deres pap- og papiraffald til genbrug. På landsplan er tallet blot 55 procent. Bag de flotte tal ligger blandt andet en målrettet kommunikationsindsats fra kommunens affaldskontor og AC-medarbejder, Thea Glad.
Succes for ny arbejdstidsaftale
Den danske folkeskole tager nye skridt for at skabe bedre fundament for undervisningen. Når skoleåret starter 1. august 2009, vil lærere og ledere på 1.027 af landets 1.541 folkeskoler arbejde inden for en ny forenklet arbejdstidsaftale, som understøtter udvikling og fremskridt.
Erfaringer med fuldtidsjob med rengøring
Erfaringerne med at oprette fuldtidsstillinger for rengørings- og serviceassistenter er gode. Her kan du høre om en medarbejders og to lederes oplevelse, når medarbejderne går fra deltid til fuldtid.