Den opsøgende indsats for uddannelse og kompetenceudvikling

Den opsøgende indsats rykker til Syddanmark i denne uge

Det handler om at komme tæt på og gøre en forskel, når Den opsøgende indsats fra den 24.-28. april flytter kontoret til Kolding.

Af Maren Kaadt 21/04/2023

Fra den 24.-28. april flytter sekretariatet for Den opsøgende indsats for uddannelse og kompetenceudvikling til Kolding for at komme tættere på kommunerne i Syddanmark og på den måde hjælpe dem med at komme i gang med eller implementere strategisk kompetenceudvikling. 

- Det er en måde at komme helt tæt på nogle af de 98 kommuner, som vi understøtter og hjælper i gang med uddannelse. I efteråret var vi på Bornholm, og derfra ved vi, at det både giver energi og større fokus at komprimere aktiviteter, der handler om de samme kommuner, fortæller sekretariatschef Jette Bakkedal.  

Arrangement om ordblindhed

Jette Bakkedal forklarer, at de allerede har aftalt møder med chefer for ældreområdet, rengøringsområdet, børn- og ungeområdet og uddannelsesinstitutioner knyttet til Kolding, Vejen, Fredericia, Haderslev og Vejle. Ligesom de holder et arrangement for ordblinde, hvor innovationskonsulent Kristian Bork og Martin Richardt fortæller om, hvad ordblindhed er og hvordan hjernen fungere hos ordblinde. Kristian Bork forklarer, hvad der sker i hjernen og giver gode livehacks til at begå sig som ordblind. 

- Vi oplever, at vi får større viden om de behov og udfordringer, der kan være ved uddannelse og kompetenceudvikling i den specifikke geografi. Vi kan også hjælpe med at skabe synergi på tværs af de kommuner, hvor vi flytter ud, siger Jette Bakkedal. 

Book et gratis besøg

Vil I også i gang med eller arbejde videre med kompetenceudvikling? Book et besøg, og Den opsøgende indsats for uddannelse og kompetenceudvikling kommer og hjælper så vidt muligt med at afdække, hvilke kompetencer I har brug for nu og i fremtiden, og hvordan I kommer derhen. 

Det kan være en indledende snak om kulturen, og hvordan I får skabt en kultur med større vilje, lyst og mulighed for uddannelse. Men det kan også være en mere praktisk snak om økonomi, hvor stort et tilskud I kan få, og hvordan I lykkes med at skaffe vikarer.

Mødet og processen er gratis og tager afsæt i jeres behov og ambitioner.  

Kontakt Jette Bakkedal, Sekretariatsleder for Den opsøgende Indsats, jeba@kl.dk, 4087 1505.
 

Uddannelse & kompetenceudvikling