tog

Hvordan bruger du tiden, når du pendler?

Turen på vej til arbejde er en oplagt mulighed for at få samlet op på det, du ellers ikke lige når i hverdagen. Turen byder på mange muligheder, der kan få tiden til at flyve afsted. Vi giver her nogle bud på, hvad du kan bruge tiden til.

Af VPT 28/11/2017

Tag en gratis avis med på vejen

Hvis du skal med toget, kan du få avisen MetroXpress med på vejen ganske gratis. Du kender den sikkert godt, for det er nemlig Danmarks mest læste dagblad. Artiklerne byder på både internationale og nationale nyheder, der dækker alt fra politik, sport og livsstil. Så grib avisen og hold dig opdateret på både vigtig viden og ligegyldig info – den kan findes i hele Danmark.

Surf away

DSB tilbyder gratis WiFi i alle togene. Så hvis Metroxpress ikke kunne slukke din nyhedstørst, kan du ty til nettet. Du får samtidig mulighed for at følge op på de sociale medier eller din yndlingsserie, som mange af os alligevel bruger alt for meget tid på i hverdagen.

Brug tiden til at koble af

Gør som mange andre pendlere, og brug tiden til at nyde at lave ingenting. Hverdagen kan hurtigt blive fyldt op med pligter og andre gøremål, og pendlerturen er derfor den perfekte mulighed for at slå hjernen fra.

Tip

Hvis du er typen, der glemmer at tjekke ud, kan du downloade app’en Rejs Nemt. App’en minder dig om, når du skal huske at tjekke ud, så du undgår at betale gebyr, hvis du nu skulle glemme det.

Om projektet: Job derude

AC og KL har som opfølgning på overenskomstforhandlingerne i 2015 sammen gennemført projektet ”Job derude – Fra Nørrebro til Nørre Nebel”.

Målet er at sikre, at nyuddannede akademikere får et ordentligt kendskab til, hvilken mangfoldighed af job- og karrieremuligheder, der er i en land- og yderkommune samt give kommunerne indblik i, hvilken værdi akademikere tilføjer i kommunen.

Camilla, 25, pendler fra Ryparken til Hillerød
pendler

Hvad er det fede ved at pendle?

Det fede er, at man blive tvunget til at have 'kvalitetstid' med sig selv. I en travl hverdag får man ikke altid lige sat tid af til at slappe af og tage en pause. Det gør man, når man pendler.

Hvad bruger du tiden på?

Jeg har altid en bog med. Jeg får kørt bøger igennem virkelig hurtigt, og tiden går meget hurtigere sådan. Andre gange bruger jeg tiden på sociale medier, på at høre musik eller simpelthen bare at kigge ud af vinduet og nyde den stille stund.

Gajanthini, 23 år, pendler fra København til Odense.
pendler

Hvad er det fede ved at pendle?

Det gode ved at være pendler er, at man får muligheden for at koble af, inden man kommer hjem, eller at man får lavet nogle praktiske ting.

Hvad bruger du tiden på?

I de fleste tilfælde hører jeg musik eller læser.