Rekruttering

Magasinet KONZENS
KONZENS er et magasin for beslutningstagere, som fokuserer på trivsel og sundhed, medindflydelse på eget arbejde og rekruttering til kommunale arbejdspladser.
Videoer fra Leder in spe
Videoer med inspiration fra bibliotekarer, der har deltaget i leder in spe-forløbet. Hør om deres tanker vedrørende motivation, begejstring og bekymring for et job som leder.
God modtagelse af nye medarbejdere
En mentorordning sikrer, at nye medarbejdere får en ordentlig og blid start på Kirsebærhavens Plejehjem. Introduktionsforløbet betaler sig og har blandt andet været med til at åbne plejehjemmets øjne for en bredere rekruttering.
Håndbog i rekruttering
Håndbogen guider jer igennem et godt rekrutteringsforløb. Lige fra den første fase af rekrutteringen, hvor I finder ud af, hvem I vil ansætte, til den sidste fase, hvor I bliver kollegaer.
Barrierer stopper kvinders vej til topstillinger
Kvinder, der kæmper for at komme til tops i Københavns Kommune, stoppes ofte af kulturelle barrierer i organisationen og rekrutteringsprocesserne. Det viser en ny rapport fra kommunen. Der er dog en række anbefalinger, der kan være med til at åbne dørene til chefposterne for kvinderne.