Sådan starter I en fuldtidsindsats

Nåede du ikke at være med live, så har du her muligheden for at se det første af en række webinarer om fuldtidsindsatsen i kommunerne.

Af Bettine Romme Andersen 03/05/2022
Forhandlingsfællesskabet,
KL

På webinaret introducerer konsulenter fra indsatsen "En fremtid med fuldtid" baggrunden for arbejdet med de 26 nøglekommuner. Og giver en indføring i den arbejdsbog til MED-systemet, som kan hjælpe kommuner i gang og sikre forankring i MED-systemet.

Der er også en gæst i studiet, nemlig Lars Krarup, der er HR-specialkonsulent i Hillerød Kommune. Han fortæller om, hvor langt de er i indsatsen, hvordan de arbejder med den og giver sine gode råd videre til kommuner, der også vil arbejde med dagsordenen.

Webinaret varer 50 minutter, og det næste sendes den 26. august fra kl. 10-10.50.

God fornøjelse

Om fuldtidsindsatsen

KL og Forhandlingsfællesskabet arbejder sammen om en ”En fremtid med fuldtid” - en indsats der skal få flere kommunale medarbejdere op i tid eller på fuldtid.

Parterne udvikler og afprøver i samarbejde med arbejdspladser i mere end 40 nøglekommuner løsninger, der gør det attraktivt og muligt at gå op i tid eller blive ansat på fuldtid.

De løsninger og metoder, som parterne og de kommunale arbejdspladser finder i fællesskab, bliver løbende delt med resten af landets kommuner, bl.a. her på fuldtid.dk.

Følg fuldtidsindsatsen på LinkedIn
En fremtid med fuldtid