Mødeguider - Arbejdsglæde i en kommunal verden

Mødeguider - Arbejdsglæde i en kommunal verden

Vælg mellem tre forskellige mødeguider, der hver især fører jer ubesværet gennem et møde eller en temadag, hvor I taler om, hvad der har betydning for arbejdsglæden hos jer.

Af Personaleweb 26/09/2012
KL,
KTO

Mødeguiderne fra projekt ’Arbejdsglæde i en kommunal verden’ er lige-til-at-gå-til dialogværktøjer, som fører jer igennem et aktivt møde, der handler om, hvordan arbejdsglæden kan blive forhøjet på jeres arbejdsplads.

I vil blive ledt igennem øvelser, se eksempler på cases fra andre arbejdspladser og blive præsenteret for værktøjskasser med forslag til, hvordan I kan sætte fokus på arbejdsglæde.

I den medfølgende vejledning kan I læse, hvordan I kommer i gang, hvilke overvejelser I skal tage, og præcist hvad I skal bruge for at holde mødet.

Tre forskellige mødeguider

Først skal I vælge, hvilken mødeguide I vil bruge. I kan vælge mellem tre, der skaber en dialog om arbejdsglæden på jeres arbejdsplads, og I ender ud med at lave konkrete forslag til, hvordan I skal have mere fokus på det i fremtiden:

  • Mødeguide: Kom godt i gang med arbejdsglæden. Guiden introducerer arbejdsglæde, og den hjælper jer med at finde ud af, hvad der virker positivt og negativt på jeres arbejdsglæde. Hent både selve mødeguiden, en vejledning og de øvelser, der hører til.
  • Mødeguide: Kom i dybden med arbejdsglæden. Med denne guide kan I finde ud af, hvad der betyder noget for jeres arbejdsglæde, og hvordan I forbedrer den over det næste år. Hent både guiden, en vejledning og de øvelser, der hører til.
  • Mødeguide: Opfølgning på arbejdsglæden. Mødeguiden følger op på, hvad der er sket siden I sidst snakkede om arbejdsglæde, og den hjælper jer med at finde ud af, hvad I skal holde fokus på indtil næste møde. Hent både guiden, en vejledning og de øvelser, der hører til.

Mødeguiderne er udarbejdet i forbindelse med projekt 'Arbejdsglæde i en kommunal verden'.