handicapå

Invitation: Vidensdag om det specialiserede socialområde for voksne

Sæt kryds i kalenderen den 10. juni, mød op i Odense, og sæt gang i den faglige refleksion.

Af Sine Molbæk-Steensig 06/02/2024

Programmet ligger endnu ikke fast, men du kan roligt sætte kryds i kalenderen mandag den 10. juni, for her afholder Fremfærd Særlige behov en vidensdag om faglighed på det specialiserede voksenområde.

Få inspiration og bliv klogere på hinandens praksis

På dagen, som afholdes på Odeon i Odense, får medarbejdere og faglige ledere på det specialiserede socialområde for voksne mulighed for både at få inspiration udefra og sammen blive klogere på hinandens praksis på tværs af faggrupper.

Programmet vil bestå af spændende plenumoplæg og workshops med erfaringsdeling af metoder og praksiserfaringer på det specialiserede socialområde for voksne. 

Alt det praktiske

Målgruppen er medarbejdere (fx pædagoger, sosu-assistenter, socialrådgivere, ergoteraputer og andre medarbejdere på området) og faglige ledere på det specialiserede voksenområde. Både kommunale medarbejdere og medarbejdere fra tilbud med en driftsoverenskomst med en kommune kan tilmelde sig. 

Der vil være et mindre deltagergebyr til dækning af forplejning.

Der åbnes for tilmelding omkring 1. marts 2024. Hold øje med VPT's nyhedsbrev Borgere med særlige behov og få det fulde program og information om tilmelding.

Om Fremfærd Borgere med Særlige Behov

 

Fremfærd Borgere med Særlige Behov arbejder med kerneopgaverne omkring psykiatri, handicap, udsatte børn og voksne m.v. fx på myndighedsenheder, socialpsykiatriske tilbud, bo- og døgntilbud, aflastningstilbud, misbrugscentre m.v. Læs mere om Fremfærd Særlige Behov her