Pærer

Inspiration til udvælgelse af ledertalentet

Publikationen ’Inspiration til udvælgelse’ hjælper ledere med at opdage og støtte de medarbejdere, der har talent for ledelse.

Af Personaleweb 01/05/2012
Bibliotekarforbundet,
KL

Der er et behov for at opdage de bibliotekarer, der har talent inden for ledelse. Bibliotekerne har nemlig brug for, at dygtige bibliotekarer vil påtage sig lederrollen og påvirke udviklingen af fremtidens biblioteker.

Som leder kan du få hjælp til at finde talenterne i staben af medarbejdere og med at støtte dem i at vælge ledervejen.

Inspiration til udvælgelse’ hjælper dig med at finde og støtte dine ledere in spe.

Publikationen er skrevet i forbindelse med projekt 'Leder in spe'.

Download 'Inspiration til udvælgelse'
Læs publikationer fra projektet 'Leder in spe'
  • Publikationen ’Inspiration til udvælgelse’ hjælper ledere med at opdage og støtte de medarbejdere, der har talent for ledelse.
  • Publikationen 'Nyudnævnt leder – og hva' så?' hjælper nyudnævnte ledere med at blive klædt på til opgaverne i det nye lederjob.
  • Publikationen 'Selvevaluering' fra projekt ’Leder in spe’ hjælper ledertalenterne med at evaluere deres vej mod lederjobbet.
  • Find din passion for ledelse frem ved at læse de otte trin til passioneret ledelse.
  • For en medarbejder kan der ligge mange overvejelser i, om han eller hun skal vælge at blive leder. Og der skal tænkes over, hvilke aktiviteter, der klæder på til lederjobbet. Guiden ’Opfølgning og handleplan’ hjælper ledertalenterne på vej.
  • Videoer med inspiration fra bibliotekarer. Hør om deres tanker vedrørende motivation, begejstring og bekymring for et job som leder.
Om 'Leder in spe'

Projektet ’Leder in spe’ handler både om at opfordre bibliotekarer til at søge lederstillinger og om at hjælpe dem med at afklare og udvikle deres potentiale.

Kontakt

Trine Groth Rasmussen, KL, tra@kl.dk, 3370 3516

Helle Fridberg, Bibliotekar­forbundet, hf@bf.dk, 3838 0612

Inspiration fra Biblioteksprojekter

Få mere inspiration fra biblioteksområdet: