Cover demens magasin

Download magasin: Få inspiration til arbejdet med demens

Fremfærd Ældre har udgivet magasinet De+mens, der formidler indsigt, erfaringer og nye veje inden for demensområdet. Læs det her.

Af Irene Aya Schou 19/09/2018

400.000 danskere lever med en demenssygdom i familien. Det er en sygdom, som mange har tæt inde på livet og gerne vil vide mere om, så de kan hjælpe deres nærmeste.

De seneste år har der derfor været et stærkt fagligt og politisk fokus på demens. Regeringen har igangsat demenshandlingsplanen, og der er blevet udviklet værktøjer og redskaber til både medarbejdere, borgere og pårørende.

Fremfærd Ældre har også valgt at arbejde med initiativer på demensområdet, bl.a. gennem et stort demensprojekt, hvor syv kommunale plejecentre over et halvt år har fået lov til at eksperimentere med læringsformer med afsæt i dagligdagen for beboerne, medarbejderne og lederne.

Det og meget andet kan du læse om i magasinet, der samler Fremfærd Ældres arbejde med demens sammen med en masse anden nyttig viden og værktøjer, som andre aktører har udviklet. Magasinet er udgivet i samarbejde med Nextstep.

Læs om demensprojektet "Fra ambition til handling" her.

De+mens magasinet