Webinar: Interview med pædagog Grethe Skelgaard fra Børnehuset Universet

Hvad kendetegner et dagtilbud, der lykkes med virkningsfuldt pædagogisk arbejde med børn i udsatte positioner? Hør pædagog Grethe Skelgaard fra Børnehuset Universet i Høje-Taastrup fortælle om dette i webinaret fra Fremfærd Børn-projektet 'Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud.'

Af Irene Aya Schou 19/03/2019
BUPL,
FOA,
KL

Webinaret blev optaget onsdag den 6. marts ved en konference i København. Konferencen markerede samtidig afslutningen på Fremfærd-projektet, som KL, BUPL og FOA har arbejdet sammen om.

Se også: Webinar: Oplæg med Charlotte Ringsmose

Se også Webinar: Oplæg med Lone Svinth

Se også Webinar: Interview med leder Susanne Henriksen fra Børnehuset Universet

Om 'Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud'
fremfærd logo

Kvalitet i dagtilbuddenes læringsmiljø er medvirkende til, at børn klarer sig bedre senere i livet både fagligt og socialt.

Derfor har FOA, BUPL og KL under Fremfærd Børn sat gang i projektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’, hvor det undersøges, hvad der kendetegner dagtilbud, der lykkes med virkningsfuldt pædagogisk arbejde. Projektet har fokus på dagtilbud, der har en høj andel af socialt udsatte børn, og der undersøges 20 dagtilbud.

Undersøgelsen er gennemført af professor Charlotte Ringsmose, Institut for Læring og Filosofi, AAU og lektor ph.d. i pædagogisk psykologi Lone Svinth, DPU.

Læs pressemeddelelse her

Er du interesseret i flere artikler som denne?

Viden På Tværs samler de gode erfaringer fra kommunerne.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, som passer til dit arbejdsområde, og få viden om nye indsatser, erfaringer fra den virkelige verden og gratis værktøjer.