Mennesket i centrum

Psykiatri på Tværs

Det handler om at gøre samarbejdet mellem fag og sektorer i behandlings- og socialpsykatrien endnu bedre. Det er blevet til erfaringer, værktøjer og metoder fra 33 projekter og et stort arrangement med Psykiatriens Dag 2012.

Af Personaleweb 19/09/2012
Danske Regioner,
FOA,
KL,
Socialpædagogerne,
Sundhedskartellet

Alle vinder, hvis samarbejdet på tværs af fag og sektorer i behandlings- og socialpsykiatrien bliver endnu bedre.

Bedre samarbejde på tværs vil skabe arbejdspladser med større arbejdsglæde og faglig stolthed og højere tilfredshed blandt de mennesker, der hver dag får hjælp i psykiatrien.

Det er udgangspunktet for projektet 'Psykiatri på Tværs.'

Magasinet 'Alle vinder'

Magasinet handler om de resultater, som de enkelte projekter har skabt. Der er resultater, der viser hvordan behandlings- og socialpsykiatrien med helt enkle greb kan samarbejde
endnu bedre.

Gør det selv. Alle kan samarbejde på tværs af fag og sektorer. En simpel mødepakke giver inspiration og tips til det gode samarbejde på tværs.

Magasinet er udkommet i forbindelse med arrangementet 'Psykiatriens dag 2012'.

33 projekter

Medarbejdere og ledere i kommuner og regioner har i forbindelse med projektet haft mulighed for at søge op til 100.000 kroner til projekter, der styrker det tværfaglige samarbejde, og ud af 70 ansøgninger blev 34 projekter valgt. 33 blev gennemført.

De er samlet og beskrevet i folderen om projekter på tværs.

Psykiatriens Dag 2012

Resultaterne af de 33 projekter blev overrakt til daværende sundheds- og forebyggelsesminister Astrid Krag på Psykiatriens Dag den 19. november 2012.

Om projektet Psykiatri på Tværs

FOA – Fag og arbejde, Sundhedskartellet, Socialpædagogernes Landsforbund, KL og Danske Regioner er gået sammen om at skabe bedre og mere attraktive arbejdspladser i behandlings- og socialpsykiatrien med projektet Psykiatri på tværs.

Kom i gang selv - mødepakke

Alle kan samarbejde på tværs af fag og sektorer. En simpel mødepakke giver inspiration og tips til det gode samarbejde på tværs.

Kontakt vedrørende Psykiatri på tværs

Maria Hjortsø Pedersen, FOA, mhpe@foa.dk, 4697 2355

Lise Ringgaard Have, SL, lrh@sl.dk, 7248 6857 / 4142 9959

Hans Jessen, Sundhedskartellet, hje@sundhedskartellet.dk, 4695 4061

Kurt Hjortsø Kristensen, KL, khk@kl.dk, 3370 3288

Mikkel Lambach, Danske Regioner, mla@regioner.dk, 35298212