balloner

Arbejdsglæde i en kommunal verden

Skru op for arbejdsglæde på din kommunale arbejdsplads ved hjælp af værktøjer, erfaringer og mødeguider fra projekt ’Arbejdsglæde i en kommunal verden’.

Af Personaleweb 01/08/2012
KL,
KTO

Projekt ’Arbejdsglæde i en kommunal verden’ er udarbejdet af KL i fællesskab med KTO. Projektet blev skudt i gang med workshops og besøg hos 15 kommunale arbejdspladser.

Her blev resultatet tre møde guider og en bred pallette med værktøjer, der sætter fokus på arbejdsglæden på de kommunale arbejdspladser.

Værktøjer får smilene frem

Tal succeserne op og hjælp hinanden. Sådan lyder nogle rådene i værktøjet ’10 veje til større arbejdsglæde’. Værktøjet er blot et af otte sjove og nemme værktøjer, som projektet har udarbejdet.

Værktøjerne kan I bruge til at øge arbejdsglæden på din kommunale arbejdsplads, fordi de giver nogle anvendelige og morsomme idéer til, hvordan I sætter fokus på arbejdsglæden.

Mødeguider

Tre mødeguider hjælper jer i gang med at fokusere på arbejdsglæden. Mødeguiderne er lige-til-at-gå-til værktøjer, som fører jer igennem et aktivt møde om, hvordan arbejdsglæden bliver forhøjet på jeres arbejdsplads.

Her bliver I ledt gennem øvelser, ser eksempler på cases fra andre arbejdspladser og bliver præsenteret for værktøjskasser med forslag til, hvordan I sætter fokus på arbejdsglæde.

I den medfølgende vejledning kan I læse, hvordan I kommer i gang, hvilke overvejelser I skal tage, og præcist hvad I skal bruge for at holde mødet.

I kan vælge mellem tre mødeguider: 'Kom godt i gang med arbejdsglæden', 'Kom i dybden med arbejdsglæden' og 'Opfølgning på arbejdsglæden'.

Arbejdsglæde: Mødeguider

Tre mødeguider hjælper jer i gang med at få fokus på arbejdsglæden.

Værktøjer til øget arbejdsglæde
Arbejdsglæde: Erfaringer fra arbejdspladsen

Læs de glade erfaringer fra ti arbejdspladser, der arbejder med at øge arbejdsglæden.

Kontakt vedrørende projektet ’Arbejdsglæde i en kommunal verden’

Henrik Carlsen, KTO, hc@kto.dk, 3347 0617