Webinar: Interview med leder Susanne Henriksen fra Børnehuset Universet

Hvad kendetegner et dagtilbud, der lykkes med virkningsfuldt pædagogisk arbejde med børn i udsatte positioner? Hør pædagogisk leder Susanne Henriksen fra Børnehuset Universet i Høje-Taastrup fortælle om dette i webinaret fra Fremfærd Børn-projektet 'Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud.'

Af Irene Aya Schou 28/03/2019
BUPL,
FOA,
KL

Webinaret blev optaget onsdag den 6. marts ved en konference i København. Konferencen markerede samtidig afslutningen på Fremfærd-projektet, som KL, BUPL og FOA har arbejdet sammen om.

Se også: Webinar: Oplæg med Charlotte Ringsmose

Se også Webinar: Oplæg med Lone Svinth

Se også Webinar: Interview med pædagog Grethe Skelgaard fra Børnehuset Universet

Om 'Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud'
fremfærd logo

Kvalitet i dagtilbuddenes læringsmiljø er medvirkende til, at børn klarer sig bedre senere i livet både fagligt og socialt.

Derfor har FOA, BUPL og KL under Fremfærd Børn sat gang i projektet ’Virkningsfuldt pædagogisk arbejde i dagtilbud’, hvor det undersøges, hvad der kendetegner dagtilbud, der lykkes med virkningsfuldt pædagogisk arbejde. Projektet har fokus på dagtilbud, der har en høj andel af socialt udsatte børn, og der undersøges 20 dagtilbud.

Undersøgelsen er gennemført af professor Charlotte Ringsmose, Institut for Læring og Filosofi, AAU og lektor ph.d. i pædagogisk psykologi Lone Svinth, DPU.

Læs pressemeddelelse her