Borgere og medarbejdere i samspil

Nedenfor finder du en række artikler om projekter i kommunerne, som sigter mod at se borgere med komplekse problemstillinger som medskabere af velfærd.

Projekterne er støttet af puljen  'Sæt borgere og medarbejdere i samspil'. Bag puljen står Fremfærds Særlige Behov, som er et samarbejde mellem KL og en række faglige organisationer. 

Læs også: Udviklingshæmmet og mere normal

Randi Nielsen er beviset på, at alle kan noget i Horsens Kommune. Hun er udviklingshæmmet, men med hjælp fra projektet ”mere normal” er hun blevet ansat i en lokal børnehave, hvor hun arbejder tre dage om ugen. Jobbet giver hende et fristed, hvor hun får lov at prøve sig selv af fagligt.  Randi Nielsen er et bevis på, at man sagtens kan begå sig i samfundet, selvom man har et handicap. Det har Danske Kommuner skrevet en artikel om.

Du kan læse hele artiklen hos Danske Kommuner (kræver abonnement).

Borgere og medarbejdere i samspil
fremfærd særlige behov

Projektet er støttet af Fremfærd Særlige Behov gennem puljen 'Sæt borgere og medarbejdere i Samspil'. Puljen har støttet en række projekter i kommunerne, der sigter mod at se borgere med komplekse problemstillinger som medskabere af velfærd.

Læs mere om Fremfærd Særlige Behov her.