Forside Om projektet Seksualitet og udviklingshandicap: Når krop og sind ikke følges ad Der skal gøres op med berøringsangst og misforståede hensyn for at forebygge overgreb og grænseoverskridende seksuel adfærd. Læs mere Kom med på kursus: Bedre støtte til domfældte med udviklingshandicap FLERE KURSER I 2025!: Få viden og konkrete metoder til at forebygge ny kriminalitet og skabe bedre trivsel hos borgere med udviklingshandicap. Læs mere Hjælp borgere med problematisk brug af alkohol og stoffer Gratis materialer: Tværfaglige gruppeforløb virker godt for borgere med udviklingshandicap og et problematisk brug af rusmidler. Læs mere Få mere viden om projektet Image Kursus i 2025: Bedre støtte til domfældte med udviklingshandicap Image Der mangler viden om mennesker med udviklingshandicap og dom Image Stort potentiale: Vi kan blive bedre til at forebygge Mere indhold om Mennesker med udviklingshandicap og dom Seksualitet og udviklingshandicap: Når krop og sind ikke følges ad Der skal gøres op med berøringsangst og misforståede hensyn for at forebygge overgreb og grænseoverskridende seksuel adfærd. Mennesker der har det godt udøver sjældent vold mod andre Metoden LA2u: Flyt fokus fra brandslukning til trivslen i hverdagen for borgere med udviklingshandicap og dom, lyder rådet fra psykolog Trine Uhrskov. Hjælp borgere med problematisk brug af alkohol og stoffer Gratis materialer: Tværfaglige gruppeforløb virker godt for borgere med udviklingshandicap og et problematisk brug af rusmidler. Seksualitet, vold, misbrug og udviklingshandicap Få indblik i kursus, der klæder fagfolk på til bedre at kunne støtte mennesker med udviklingshandicap og dom. OBS nye kurser i 2025. Hvad betyder tidsubestemte domme for borgerne? Læs kriminolog Line Søggaard Jensens rapport, der kaster lys på, hvordan borgere med udviklingshandicap oplever tidsubestemte foranstaltninger. Podcastserie om udviklingshandicap og kriminalitet Hvad sker der, når en borger begår kriminalitet? Hvordan er systemet indrettet? Og hvordan kan borgere hjælpes, så tilbagefald undgås? Vis flere Domsfældte med udviklingshandicap Forside Om projektet
Seksualitet og udviklingshandicap: Når krop og sind ikke følges ad Der skal gøres op med berøringsangst og misforståede hensyn for at forebygge overgreb og grænseoverskridende seksuel adfærd. Læs mere
Kom med på kursus: Bedre støtte til domfældte med udviklingshandicap FLERE KURSER I 2025!: Få viden og konkrete metoder til at forebygge ny kriminalitet og skabe bedre trivsel hos borgere med udviklingshandicap. Læs mere
Hjælp borgere med problematisk brug af alkohol og stoffer Gratis materialer: Tværfaglige gruppeforløb virker godt for borgere med udviklingshandicap og et problematisk brug af rusmidler. Læs mere
Seksualitet og udviklingshandicap: Når krop og sind ikke følges ad Der skal gøres op med berøringsangst og misforståede hensyn for at forebygge overgreb og grænseoverskridende seksuel adfærd.
Mennesker der har det godt udøver sjældent vold mod andre Metoden LA2u: Flyt fokus fra brandslukning til trivslen i hverdagen for borgere med udviklingshandicap og dom, lyder rådet fra psykolog Trine Uhrskov.
Hjælp borgere med problematisk brug af alkohol og stoffer Gratis materialer: Tværfaglige gruppeforløb virker godt for borgere med udviklingshandicap og et problematisk brug af rusmidler.
Seksualitet, vold, misbrug og udviklingshandicap Få indblik i kursus, der klæder fagfolk på til bedre at kunne støtte mennesker med udviklingshandicap og dom. OBS nye kurser i 2025.
Hvad betyder tidsubestemte domme for borgerne? Læs kriminolog Line Søggaard Jensens rapport, der kaster lys på, hvordan borgere med udviklingshandicap oplever tidsubestemte foranstaltninger.
Podcastserie om udviklingshandicap og kriminalitet Hvad sker der, når en borger begår kriminalitet? Hvordan er systemet indrettet? Og hvordan kan borgere hjælpes, så tilbagefald undgås?