Konzens

Magasinet KONZENS

KONZENS er et magasin for beslutningstagere, som fokuserer på trivsel og sundhed, medindflydelse på eget arbejde og rekruttering til kommunale arbejdspladser.

Af Personaleweb 07/04/2012
KL,
KTO

KONZENS nr. 1

I KONZENS nr. 1 kan du blandt andet læse om trivsel og god ledelse - også i krisesituationer. Du kan også læse et interview med hjerneforskeren Peter Lund Madsen.

KONZENS nr. 2

I KONZENS nr. 2 kan du læse interview med finansminister Claus Hjort Frederiksen (Venstre), som mener, at kommunerne skal i gang med at afbureaukratisere.

Du finder også et interviewet med HR-chef og formand for foreningen Offentlige HR-Chefer, Charlotte Hervit fra Faaborg-Midtfyn Kommune, som synes at konsensus er kedeligt.

Det samme gør Center for Parkering i København, som har fået reduceret sygefraværet med 50 procent.

KONZENS nr. 3

I KONZENS nr. 3 kan du læse et interview med Københavns overborgmester Frank Jensen, der mener, at rockwoollaget mellem frontpersonalet og rådhusets ledelse er blevet for tykt.

Magasinet beskæftiger sig også med et yderst alvorligt emne. Drabet på en sagsbehandler sendte en chokbølge gennem kontorerne på jobcenteret og rådhuset i Holstebro. Med en resolut og synlig indsats fra ledelsen er det dog lykkedes at føre kollegerne gennem chokket og ud på den anden side til hverdagen igen.

KONZENS nr. 4

I KONZENS nr. 4 kan du blandt andet læse om Autisme Center Vestsjælland, der fem gange har vundet titlen som Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads.

Du kan også læse et interview med filminstruktøren Søren Fauli, der mener, at alle unge skal lave obligatorisk samfundstjeneste. Det vil få dem til i højere grad at påskønne offentligt ansattes arbejde. 

Download magasinet KONZENS her
Om KONZENS

KONZENS er et journalistisk magasin udgivet af KL og KTO med fokus på trivsel på arbejds­pladsen, medindflydelse på eget arbejde og rekruttering.

Magasinet udkom fire gange fra november 2009 til juni 2010.

Målgruppen er beslutnings­tagere og menings­dannere, der beskæftiger sig med løn- og ansættelsesvilkår for ansatte i kommunerne.

Kontakt:

Kira Lindeskov, KL, klv@kl.dk, 3370 3576

Lars Daugaard, KTO, ld@kto.dk, 3347 0626

KONZENS på YouTube

KONZENS har sin egen kanal på YouTube, hvor alle videoer og slideshow, der er lavet i forbindelse med magasinerne, er samlet.