Bibliotekar

Sådan arbejder biblioteker med tillidsdagsordenen

Københavns Kommune og de faglige organisationer har inviteret til Tillidskonference. Se videoen og få et større indblik i, hvordan kommunens medarbejdere selv arbejder med tillidsdagsordenen til dagligt.

Af VPT 30/05/2017

På Valby Bibliotek har de valgt at indføre udvidede, selvbetjente åbningstider. Nu kan borgerne bruge biblioteket helt til kl. 24.

Bibliotekets brugere oplever større fleksibilitet i en travl hverdag, og de kan interagere med hinanden på nye måder - det giver også værdi til medarbejderne, at borgerne bruger biblioteket mere og føler sig hjemme. Kom med på aftenbesøg på Valby Bibliotek.

Se videoen fra Københavns Kommune og få mere at vide om, hvordan medarbejdere på kommunens biblioteker til dagligt arbejder med Tillidsdagsorden, og hvordan det har givet både dem og borgerne mere frihed. 

Videoen blev præsenteret den 30. maj 2017 på en konference på Københavns Rådhus for tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere.

Konferencen er arrangeret i samarbejde med de faglige organisationer/Københavns og Frederiksbergs Fællesrepræsentation/KFF.

Se videoen her