Innovationspraktik

Vær med i Innovationspraktik - og lær nyt om din egen eller andres arbejdsplads

Vil du lære af andre, og vil du have ny inspiration, så tilmeld dig COI's Innovationspraktik. Praktikken er et skræddersyet forløb til den enkelte, og det er helt gratis at være med.

Af Irene Aya Schou 01/03/2018

Fra 1. marts er der åbent for tilmelding til årets Innovationspraktik – den praktikordning, Center for Offentlig Innovation (COI) har lavet, hvor medarbejdere og ledere fra alle offentlige arbejdspladser kan komme i praktik hos hinanden for at få faglig inspiration, værdifulde indblik og nye relationer.

Praktikken er gratis og er skabt for at give større muligheder for at lære af hinanden på tværs af den offentlige sektor. Innovationspraktikken sker hvert år i uge 37. I 2018 er det 10.-14. september.

Praktikværterne kan ønske sig besøg af 1-3 praktikanter. Både værter og praktikanter kan ønske, hvor lang tid besøget skal vare (2-5 dage). 

Innovationer spredes i høj grad gennem relationer, og som både vært og praktikant får du nye netværk, erfaringer fra andre arbejdspladser, ideer til, hvordan man kan gøre tingene på en anden måde og gode spørgsmål, der kan skabe refleksion.

LÆS OGSÅ: Innovationspraktik gavner både værter og praktikanter

Som udgangspunkt sørger COI for at finde det bedste match mellem værter og praktikanter. Men du er også meget velkommen til at selv finde den vært, som du gerne vil i praktik hos. For eksem­pel på en spændende arbejdsplads, som du har hørt om – eller hvor du kender nogen.

Læs mere og tilmeld dig innovationspraktikken her

Hvad er innovationspraktik?
  • Innovationspraktikken foregår i uge 37
  • Praktikken er arrangeret af Center for Offentlig Innovation (COI), der matcher deltagerne efter deres profiler og ønsker
  • Praktikanterne kommer ud på en anden offentlig arbejdsplads og følger hverdagen
  • Det er gratis og frivilligt at deltage
  • Innovationspraktik blev afholdt første gang i 2015

COI er et nationalt center, der understøtter øget kvalitet og effektivitet i hele den offentlige sektor gennem innovation.

Læs mere her