
De 10 roller: Læs om hvad de enkelte fagpersoner bidrager med
Hver deltager på det tværfaglige rehabiliteringsmøde har en rolle. Se hvilken funktion hver enkelt faggruppe varetager.
- Mødeleder: Er ansvarlig for at starte mødet professionelt, styre mødet og tiden og sikre fremdrift, så alle borgercases drøftes.
- Medmødeleder: Denne rolle er særlig vigtig ved mange mødedeltagere og varetages af en medarbejdet, der har erfaring med mødeledelse
- Visitator: Bidrager med viden og løsningsforslag i forhold til eventuelle ændringer i bevillingsindsatsen, opadgående eller nedadgående, herunder hjælpemidler
- Daglig leder: Kan støtte mødelederen i sin rolle, herunder observere det tværfaglige møde og give mødelederen feedback efter mødet.
- Koordinator: Har stor viden om tilrettelæggelse af tid og opgaver i borgerens hjem og hermed stort indblik i den daglige koordinering og kontinuitet ude hos borgeren.
- Sygeplejerske: Bidrager med viden i forhold til de borgere, der får sygeplejefaglige ydelser.
- Social- og sundhedsassistent: Har ud over stor indsigt i borgerens hverdag også indsigt i de mere grundlæggende komplekse sygeplejeopgaver
- Social- og sundhedshjælper: Kender borgerens hverdag bedst i forhold til praktiske og personlige opgaver samt motivationen til at nå målet.
- Ergo- og fysioterapeut: Bidrager med konkret viden og løsningsforslag i forhold til de borgercases, hvor borgeren er visiteret til træningsydelser.
- Ernæringskonsulent: Ernæringsindsatsen har afgørende effekt for borgerens rehabiliteringsmål. Erfaringer viser dog, at denne faglighed ofte er overset.
Tegning: Gitte Skov