Bliv en bedre pædogog med ny pjece fra KL og FOA

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge

Ny publikation fra FOA og KL giver praktisk information om, hvordan erfarne pædagogmedhjælpere kan få løftet deres faglige kompetencer.

Af Personaleweb 22/09/2014
FOA,
KL

FOA og KL ønsker med en ny publikation at fortælle om nogle af de formelle muligheder, der er for opkvalificering af erfarne pædagogmedhjælpere, som er fyldt 25 år og har mindst to års erhvervserfaring.

LÆS OGSÅ: Karriereveje for pædagoger

Publikationen 'Bliv bedre til arbejdet med børn og unge' indeholder praktisk information og personlige erfaringer til pædagogmedhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling.

Der dykkes ned i uddannelsen til pædagogisk assistent, og man får et indblik i AMU-systemets mange relevante og spændende kurser.

Formålet med publikationen er at bidrage til at give erfarne pædagogmedhjælpere mod på at løfte deres faglige kompetencer og lette vejen hertil for både medarbejdere og ledere.

Download publikationen i denne artikel - den er skrevet både til pædagogmedhjælpere og til deres ledere. 

Publikationen bliver udsendt til vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, SFO'er og integrerede daginstitutioner. For yderligere oplysninger om projektet kan du kontakte kontaktpersonerne. 

Download 'Bliv bedre til arbejdet med børn og unge'
De har været afsted

Nu hvor jeg er tilbage efter endt uddannelse, er jeg meget mere med i den faglige dialog. Både på personalemøder og omkring det enkelte barn 

Carina Callesen, Pædagogisk assistent i den integrerede institution Klatretræet, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Jeg er også blevet bekræftet i vigtigheden i det arbejde, jeg udfører som pædagogmedhjælper. Før var jeg tilbøjelig til at tænke: ”Jeg er bare pædagogmedhjælper”. Nu ved jeg, at mit arbejde er vigtigt – og hvorfor.  

Nicolaj Steensgaard, Pædagog-medhjælper i Helgesvej Børnehave, Vejle Kommune