Oplev nogle af de dilemmaer, som borgerserivicemedarbejdere står i til daglig

Kom til debat: Er du aware om dine data?

Kom og deltag i debatten på Folkemødet om, hvordan man skaber en kultur i kommunen, hvor beskyttelse af borgernes data er en del af medarbejdernes professionelle DNA. Vi tager udgangspunkt i en række dilemmafilm, og du får en debat med humor og kant.

Af Fremfærd 30/05/2018
Fremfærd

Det bugner med personoplysninger i det offentlige rum, og særligt i landets borgerservicecentre, udveksles der informationer om alt fra CPR-numre til boligstøttesager og mere følsomme sager om f.eks. beskyttede adresser hen over skranken.

Er du egentlig opmærksom på, hvad dine data bliver brugt til? Og hvad der kan ske, hvis de havner i de forkerte hænder? Har du tillid til, at den offentlige sektor passer godt på dine data? Et nyt projekt fra Fremfærd Borger med KL og HK Kommunal i spidsen sætter fokus på, hvordan vi skaber en kultur i kommunens borgerservice, hvor beskyttelse af borgernes data ikke bare er en pligt – men en naturlig del af medarbejdernes professionelle DNA. Vi kalder det awareness om informationssikkerhed.

Fremfærd Borger inviterer til debat i HK-teltet på Folkemødet på Bornholm, hvor vi med afsæt i en række dilemmafilm debatterer, hvordan vi fremmer en stærk informationssikkerhedskultur i borgerservice. Du får blandt andet vist nogle af de dilemmaer, som medarbejderne i borgerservice står i, når de betjener borgerne og omgås borgernes data. Vel mødt til en god debat med humor og kant, hvor vi udfordrer dig på spørgsmålet: Er du aware?

Deltagere:

Mads Samsing, Næstformand, HK Kommunal
Henrik Udsen, Professor i it-ret, Københavns Universitet
Laila Kildesgaard, Direktør, KL

Folkemødedebat om awareness
Fremfærd

Hvad: Folkemødedebat - Er du aware om dine data?

Hvornår: Lørdag den 16. juni kl. 10.30-11.30.

Hvor: HKs telt, J - Kæmpestranden, Allinge, Bornholm