Folkemødedeltagere smagte på ældremad Der var smagsprøver på næringsrig gratinkost og livlig debat om ældre og underernæring på baggrund af tværfagligt Fremfærd-projekt på førstedagen af Folkemødet.
Smag på fremtidens ældremad på Folkemødet Få smagsprøver på næringsrig gratinkost og følg debatten om kost og ældre på baggrund af tværfagligt Fremfærd-projekt.
Få materialer til oplæg om underernæring Skal du lave en PowerPoint-præsentation, en artikel, et nyhedsbrev eller lignende med de 9 råd om underernæring? Så kan du her hente grafisk materiale fra projektet kvit og frit.
Se filmen om hvad du kan gøre ved underernæring I filmen kan du se, hvad du som medarbejder i hjemmeplejen kan gøre, hvis du observerer, at en ældre borger er underernæret eller i risiko for at blive det.
Se filmen: De 9 tegn på underernæring 60 procent af alle borgere i ældreplejen er i risiko for at blive underernæret. I denne lille film kan du se 9 ting, du som medarbejder skal holde øje med.
Frontpersonalet lærer om kost : Gratinkost smager af karrysild og kotelet Der blev smagt på gratinkost i form af karrysild, frikadellemad og braiseret kalvesteg som led i tværfaglig indsats, der skal øge ældres ernæringsstatus.
Hent tre plakater om de 9 tegn på underernæring Få tre plakater, I kan hænge op, med ni ting, I skal holde øje med for at undgå underernæring.
Ønsker til madservice: Vestjyder vil have danske retter, Gentofte-borgere økologi Ældre i eget hjem ønsker mange valgmuligheder på menukortet, viser ny rapport om ældres holdninger til mad og måltider. Rapporten slår også fast, at overvægt synes at være et større probl...
Tværfaglig indsats skal øge ældres appetit Et nyt tværfagligt projekt fra Fremfærd Ældre sætter fokus på indsatser i forebyggelse af fejl- og underernæring blandt ældre i eget hjem.