podcast vpt

Ny podcast med tips og erfaringer fra kommunerne

Lyt med på podcast-kanalen ’Viden på Tværs i kommunerne’. Podcast-serien tilbyder viden, værktøjer og inspiration til dig, der interesserer dig for udviklingen af de kommunale arbejdspladser og kerneopgaven til gavn for borgerne

Af Irene Aya Schou 27/01/2020

Lyt med på podcast-serien ’Viden på Tværs i kommunerne’.

I denne serie får du viden, værktøjer og inspiration til, hvad der foregår på de kommunale arbejdspladser. Serien ser på emner som psykisk arbejdsmiljø, stress, rekruttering, tværfagligt samarbejde, kompetenceudvikling og afbureaukratisering. 

I episoderne fortæller ledere og medarbejdere fra skoler, plejecentre, jobcentre og bosteder, samt forskere m.fl. om de erfaringer, de har fået gennem tværfaglige udviklingsprojekter, hvor arbejdspladser går nye veje i forsøget på at udvikle velfærdssamfundets kerneopgave. Fællesnævneren for projekterne er, at de både gavner medarbejdere, ledere og borgere.

Podcasten er produceret for KL og de faglige organisationer i Forhandlingsfællesskabet. Læs mere om projekterne på vpt.dk. 

Episode 1: Podcast: Nyt syn på stress og skam

Følg podcasten
Vil du have alle episoder af podcasten automatisk? Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.

Er du interesseret i flere artikler som denne?

Viden På Tværs samler de gode erfaringer fra kommunerne.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, som passer til dit arbejdsområde, og få viden om nye indsatser, erfaringer fra den virkelige verden og gratis værktøjer.

Følg podcasten

Vil du have alle episoder af podcasten automatisk? Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.