En fremtid med fuldtid

Opgaveorganisering og vagtplanlægning

Her får I et redskab, som kan hjælpe jer med at skabe overblik over de nuværende arbejdsopgaver. Redskabet kan synliggøre, om opgaver i spidsbelastning kan flyttes til andre tidspunkter.

Af Bettine Romme Andersen 28/09/2021
Forhandlingsfællesskabet,
KL

Redskabet “Opgaver og bemanding” kan synliggøre arbejdsopgaver i løbet af dagen og muligheden for, om opgaver kan flyttes til andre tidspunkter for at skabe plads til flere går op i tid eller på fuldtid.

Redskabet består af:

  • En plakat der viser en tidslinje (vælg mellem døgn kl. 00-12.00 og 12.00-24.00, dag 06.00-18.00 eller et selvvalgt tidspunkt)
  • Opgavekort
  • To guides

De to guides:

  • Guide til ’Opgaver og bemanding'
  • Guide til at udfylde opgavekort

I skal også bruge: To tuscher - en rød og en grøn - samt klæbemasse.

Formålet med redskabet er, at I får et overblik over jeres nuværende arbejdsopgaver, og hvornår de løses. Når I har placeret jeres arbejdsopgaver på tidslinjen, kan I snakke om, hvorvidt de ligger fast eller kan flyttes til andre tidspunkter for at gøre det muligt at få flere op i tid eller på fuldtid.

Se hvordan I bruger redskabet i denne film:

Materialer til 'Opgaver og bemanding'

Her får I redskabet til at kortlægge jeres arbejdsopgaver, og hvornår de løses. Det består af plakat (der er tre tidsintervaller, I kan vælge mellem), opgavekort og guides til at bruge redskabet.

 

Videoguide til Opgaver og bemanding

 

Her kan I se partskonsulent Anne Tellerup fra En fremtid med fuldtid give en introduktion til redskabet Opgaver og bemanding.

En fremtid med fuldtid