SPARK-linjen

Få hurtig adgang til sparring om psykisk arbejdsmiljø

NYT TILBUD: Ring til SPARK, og få ideer til arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads.

Af Sine Molbæk-Steensig 01/06/2024

- Mange arbejdspladser vil rigtig gerne arbejde med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø, men er i tvivl om, hvordan de skal komme i gang eller komme videre. Nu kan de ringe til SPARK-linjen og tale med en erfaren SPARK-konsulent, der kan pege dem i den rigtige retning.

Det fortæller Marlene Skytte Schoop, der er sekretariatsleder i SPARK - Samarbejde om Psykisk ARbejdsmiljø i Kommunerne.

Hvem kan ringe

SPARK-linjen er rettet mod tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere på kommunale arbejdspladser. Ideen er, at medlemmer af MED-udvalg, TRIO'er og arbejdsmiljøgrupper nemt og hurtigt kan få input til arbejdet med psykiske arbejdsmiljø, så de kan komme i gang.

Erfarne konsulenter hjælper jer videre

Det er SPARKs konsulenter, man får i røret, og de har alle solid erfaring med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø og ved, hvad der virker i praksis.

- Vores konsulenter har mange års erfaring og et indgående kendskab til de kommunale arbejdspladser. De har en stor værktøjskasse med metoder og redskaber til at skabe gode processer og en god fornemmelse for, hvad der fungerer på de forskellige typer arbejdspladser, siger Marlene Skytte Schoop.

Hvad kan I bruge SPARK-linjen til?

SPARK-linjen kan både bruges til den hurtige sparring og anbefalinger til værktøjer eller metoder, men der er også mulighed for en længere samtale, hvor I sammen undersøger, hvor det vil give bedst mening at sætte ind i forhold til jeres specifikke udfordringer. I kan ringe, men der er også mulighed for at booke et online-møde, hvor I kan deltage flere på en gang.

SPARK-linjen kan også bruges til at blive afklarede omkring, hvorvidt et SPARK-forløb er noget for jer, og hvilken type forløb der passer bedst til jer: SPARKs netværksforløb, fællesforløb eller et individuelt forløb, bare for jeres arbejdsplads.
Læs mere om SPARKs forløb

- Vi er glade for at kunne tilbyde en direkte og hurtig adgang til kvalificerede input til arbejdet med psykisk arbejdsmiljø, og vi glæder os til at hjælpe kommunale arbejdspladser på nye måder, siger Marlene Skytte Schoop.

sparklinjen
Få hjælp til arbejdet med psykisk arbejdsmiljø

33 70 34 00

SPARK-linjen er til dig der: 

  • Er AMR, TR eller leder i et MED-udvalg, en arbejdsmiljøgruppe, eller indgår i et TRIO samarbejde

Det kan I få hjælp til:

  • Sparring om arbejdet med psykisk arbejdsmiljø i netop jeres situation
  • Inspiration til metoder og værktøjer I kan bruge
  • Ideer og redskaber til samarbejdet i MED-udvalg og TRIO
  • Afklaring om hvorvidt et SPARK-forløb er noget for jeres arbejdsplads

SPARK-linjen er åben mandag til torsdag mellem 9-14 på telefon 33 70 34 00.
Du kan også skrive til os på info@sparkweb.dk og aftale et tidspunkt, hvor vi ringer dig op eller mødes virtuelt.

Flyer om SPARK-linjen til print

SPARK menu