Ufaglært til Faglært-puljen: Trin-for-trin guide

Sådan ansøger du midler fra Ufaglært til Faglært-puljen.

Af Den opsøgende indsats 01/09/2023

Gennem Ufaglært til Faglært-puljen kan du tilbyde de af dine medarbejdere, som har minimum to års erfaring, er over 25 år og ansat under en FOA- eller 3F-overenskomst,
et kompetenceløft.

Vi har gjort det let for dig at ansøge puljen med denne videoguide, hvor du bliver taget igennem alle de trin, der skal til, for at søge om midlerne.  

I videoen vil du lære, hvordan du indtaster oplysninger om medarbejderen, uddannelsen og lønforholdene. Du vil også få vigtig information om, hvordan ansøgningen skal underskrives enten digitalt eller fysisk. Og sidst, men ikke mindst, hvordan du beregner uddannelses- og praktikuger og finder den relevante voksenelevløn.

Læs mere om Ufaglært til Faglært-puljen her.

På vej til faglært forløb: Trin-for-trin guide

Der er to veje til at blive faglært. Enten tages uddannelsesforløbet på én gang, eller uddannelsesforløbet deles op i flere mindre forløb. Dette kaldes et ”på vej til faglært”-forløb. 

I et på vej til faglært forløb kan du tilbyde de af dine medarbejdere, som har minimum to års erfaring, er over 25 år og ansat under en FOA- eller 3F-overenskomst, et uddannelsesforløb, som leder på vej til at blive faglært.

Vi har gjort det let for dig at ansøge puljen med denne videoguide, hvor du bliver taget igennem alle de trin, der skal til, for at søge om midlerne.

I videoen vil du lære, hvordan du indtaster oplysninger om medarbejderen, uddannelsen og uddannelsens varighed. Du vil også få vigtig information om, hvordan ansøgningen skal underskrives enten digitalt eller fysisk.

Læs mere om Ufaglært til Faglært-puljen 

Kontakt den opsøgende indsats

Har I brug for en en snak om mulighederne for at opkvalificere medarbejdere og for at få viden om de økonomiske muligheder?
Kontakt teamet

Hvem er vi?

Her kan du møde teamet bag Den opsøgende indsats for uddannelse & kompetenceudvikling.

Se medarbejderne

Læs pjecen om Ufaglært til faglært puljen

Uddannelse & kompetenceudvikling