Faste teams

Kom til temadage om faste teams i ældreplejen

Få ny viden og gå i dialog, når Fremfærd Sundhed & Ældre inviterer til tre gratis temadage om faste teams i ældreplejen.

Af Irene Aya Schou 13/09/2023

Arbejder du i ældreplejen og ønsker praksisnær viden om arbejdet med tværfaglige faste teams, så læs med. 

Fremfærd Sundhed & Ældre, der er et samarbejde mellem parterne på det kommunale arbejdsmarked, afholder nemlig tre temadage om faste teams i ældreplejen. Arrangementerne er gratis og afholdes i Odense, Aarhus og København i november og december.

De tre temadage:
  • Hvordan arbejder vi tværfagligt og øger arbejdsglæden: Mandag d. 6/11 2023 fra kl. 9.30 – 15.30 hos FOA Odense. 
  • Nye ledelsesroller i de faste teams: Torsdag d. 9/11 2023 fra kl. 9.30 – 15.30 hos FOA  Aarhus. 
  • Kompetenceudvikling af faste teams: Onsdag d. 6/12 2023 fra kl. 9.30 – 15.30 hos FOA København.

Hvad får du med hjem?

Dagen er bygget op omkring erfaringsudveksling blandt deltagere samt erfaringer og resultater fra videnspersoner og de kommuner, som netop har arbejdet med de enkelte temaer. Du får konkret og håndgribelig erfaring med hjem til arbejdet med faste teams og får i løbet af dagen rig mulighed for at sætte dig selv og dine refleksioner i spil.

Hvem er det for?

Temadagene er for dig, der arbejder som leder eller medarbejder i ældreplejen, og som gerne vil have mere viden og konkrete råd til arbejdet med faste teams.

Fremfærd Sundhed & Ældre opfordrer til, at man fra hver kommune tilmelder sig flere personer, gerne fra forskellige faggrupper – og både ledere og medarbejdere, men det er ikke et krav.

Hvordan tilmelder man sig?

Du kan melde dig til her.

Når du tilmelder dig, skal du angive, hvilken temadag du ønsker at deltage i. Det er muligt at tilmelde sig flere temadage. Der er plads til 80 personer per temadag, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage, men udgifter til transport og frikøb af medarbejdere dækkes ikke.

Ved problemer med tilmelding til temadagene, kan du kontakte Erika Dalsgaard Brunner i KL på telefon 33 70 36 66 eller på mail: edbr@kl.dk.

Temaside om faste teams i ældreplejen