Jobbytte

Pjece: Praksisnær guide om mikromobilitet
Pjecen viser, hvordan akademikere gennem korte udvekslinger hos private virksomheder kan opnå flere kompetencer og værdifuld viden om erhvervslivet. Og det kan være til stor gavn for både medarbejdere og kommuner. Download hele pjecen her.
Medarbejdernes skjulte talenter
Medarbejderne på Kirsebærhavens Plejehjem synes, deres arbejdsplads er blevet bedre i takt med, at de selv er blevet bedre til at udnytte og forstå hinandens forskelligheder. Besøgsordningen får en del af æren for succesen.
Større forståelse og gensidig respekt gennem jobbytte fra første dag
Låsbyhøj Rehabilitering og Akutcenter handler på baggrund af trivselsmålinger og deres resultater. Arbejdspladsen er et af 13 eksempler på kommunale arbejdspladsers forskellige veje til trivsel. De er alle en del af modellen 'Veje til trivsel – fra måling til handling', der viser de forskellige faser af arbejdet med trivsel.
I Vejle jobdater medarbejderne hinanden
Efter den økonomiske krise havde skabt behov for tilpasninger og sparerunder i Vejle Kommune, var der brug for at sætte fokus på medarbejdernes arbejdsglæde og faglig stolthed. Det førte blandt andet til en ordning, hvor medarbejderne kan gå på jobdate på tværs af kommunale arbejdspladser.