Sådan kommer I i gang med strategisk kompetenceudvikling

Video: Når beskæftigelsesmedarbejderne skal sætte fagligheden i spil og arbejde mere borgerorienteret og mindre regelorienteret, så kræver det, at man går strategisk til værks med kompetenceudviklingen. Få inspiration til, hvordan I kan gå i gang i dette webinar-oplæg.

Af Mia Dalby Larsen 09/02/2021
Fremfærd

Hvad er strategisk kompetencudvikling? Hvordan kommer I i gang med det hos jer? Hvilke spørgsmål skal I overveje, og hvilke redskaber kan I bruge?

Det er nogle af de spørgsmål, I kan få svar på ved at se dette oplæg fra et webinar for nylig. Webinaret blev afviklet af KL, Dansk Socialrådgiverforening og HK Kommunal i regi af Fremfærd Borger, og et af budskaberne er, at når beskæftigelsesindsatsen forenkles og udvikles, så er det nødvendigt at gå strategisk til kompetenceudvikling af medarbejderne i jobcentrene. Hør HK Kommunals konsulent Lars Brandstrup Nielsen fortælle meget mere i videoen ovenfor. 

Læs også: Borgerfokus i beskæftigelsesindsatsen kræver ny kultur, hvor medarbejderne kan og må tænke selv.

Få mere at vide om fagprofiler
Fagprofil

Læs mere om de fagprofiler, som kan bruges i jeres strategiske kompetenceudvikling på beskæftigelsesområdet. Du kan også finde eksempler på kommuner, der allerede er i gang. 

Se mere på fagprofiler.dk