Nyankomne forældre

Var du med til konference om nyankomne forældre? Download oplæg her

Den 11. december 2017 holdt Fremfærd Børn konference om et styrket samarbejde med forældre i nyankomne familier. Her kan du finde og downloade slides fra dagens oplæg.

Af VPT 14/12/2017
Fremfærd

Over 100 medarbejdere og ledere fra skoler, dagtilbud, dagplejer og sprogcentre var den 11. december samlet i Nyborg for at høre om resultaterne fra projektet 'Styrket samarbejde med nyankomne forældre'. Her diskuterede de udfordringer og løsninger, når fagprofessionelle skal samarbejde og inddrage forældre fra flygtningefamilier eller andre nyankomne familier i børnenes dagligdag i skoler, dagtilbud eller dagplejer. 

Nedenfor kan du downloade slides og materialer fra de oplæg, der blev holdt i løbet af dagen.

Deltagerne afprøvede nogle af de øvelser og metoder, som projektet har udviklet. Dem kan du finde på siden nyankomneforældre.dk.

Gå på opdagelse i alle materialerne

Du kan finde alle materialer fra projektet Styrket samarbejde med nyankomne forældre på projektets egen side. 

Her kan du downloade viden og konkrete værktøjer, som I kan gå igang med at bruge i jeres skole, dagtilbud eller dagpleje.

Find siden 'Styrket samarbejde med nyankomne forældre' her.

Konferencen 'Styrket samarbejde med flygtningeforældre og andre nyankomne forældre'

Konferencen fandt sted  den 11. december 2017

Den vekslede mellem fælles oplæg fra forskere og projektdeltagere på UCC og VIA og workshops målrettet skoler, daginstitutioner, dagplejere og ledelsesrepræsentanter. Nedenfor kan du downloade programmet for dagen. 

Arrangør: Fremfærd Børn