VPT

Viden på Tværs søger kommunikations­medarbejder

Kan du finde og formidle den gode historie i projekter, der hjælper medarbejdere og ledere med at udvikle de kommunale kerneopgaver? Kan du både rådgive projektledere om kommunikation og selv gå ud og skrive fængende og engageret til SOSU-assistenten, jobcentermedarbejderen og kommunaldirektøren? Så vær med på holdet bag Viden på Tværs.

Af Mia Dalby Larsen 30/07/2018

Viden på Tværs (vpt.dk) er et website, som formidler om og til medarbejdere og ledere i kommunerne. Vi har brug for en kommunikationsmedarbejder på holdet, som kan planlægge og rådgive om kommunikation, men som i høj grad også kan producere det, der står i kommunikationsplanen.

Vi er ejet af kommunernes arbejdsgivere og arbejdstagere i fællesskab, og vi beskæftiger os med udviklingsprojekter, som KL og de faglige organisationer i Forhandlingsfællesskabet står bag. Den ene dag sidder du til planlægningsmøde med en gruppe projektledere fra organisationerne, som du hjælper med at udarbejde en formidlingsplan for et projekt om demenspleje, psykisk arbejdsmiljø eller god borgerbetjening i borgerservice. Den næste dag er du ude i en kommune og interviewe medarbejdere og ledere til en serie artikler eller en video.

Om du er uddannet journalist eller inden for kommunikation er underordnet, men du skal have erfaring med journalistisk formidling.

Vi leder efter dig, som:

  • Er fagligt stærk og har styr på de journalistiske værktøjer. Du har mindst to års fuldtidserfaring fra et medie eller en kommunikationsafdeling, men gerne mere, og du har skrevet metervis af artikler. Du er fuldbefaren i at researche, interviewe, skrive og i at redigere andres tekster.
  • Interesserer dig for alt det, der sker i den kommunale verden lige nu, du følger med i velfærdsdebatten, og du kan se, hvordan du med historier fra arbejdspladserne, værktøjer og ny viden kan understøtte medarbejdere og ledere, der udvikler den danske velfærd.
  • Kan arbejde i et politisk miljø, hvor der er mange interesser i spil, og hvor din evne til at indgå i netværk bliver afgørende for din hverdag.
  • Har erfaring med web og sociale medier, du tænker i andet og mere end tekst, når du formidler. Har du erfaring med video eller foto og billedbehandling, er det et plus.
  • Kan arbejde både på den korte og den lange bane i projekter, som ofte løber over et par år.
  • Er flittig, venlig og kan glide ind i en lille redaktion med en uhøjtidelig tone og en udpræget holdånd.
  • Er indstillet på en vis portion rejseaktivitet til kommuner rundt i landet.

Vi tilbyder:

  • En hverdag i en lille dynamisk enhed i et spændende og politisk miljø.
  • En redaktion, hvor vi sparrer med hinanden, hvor der er faglig frihed til at prøve ideer af, og hvor vi er superambitiøse på vores projekters og vores produkters vegne.
  • En fast fuldtidsstilling, frokostordning og løn efter aftale.

Vi bor sammen med Forhandlingsfællesskabet og Fremfærd i Løngangstræde 25 i det indre København.

Send os et cv og en ansøgning, der fortæller, hvad du kan byde ind med hos os. Vedlæg gerne 1-2 eksempler på artikler, du har skrevet. Du kan læse mere om Viden på Tværs her. Tjek også Fremfaerd.dk og sparkweb.dk, for det er blandt andet projekter herfra, vi hjælper med formidling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe eller skrive til redaktør Mia Dalby Larsen, mdl@vpt.dk, tlf 24760885

Ansøgningen skal sendes til sikkermail@forhandlingsfaellesskabet.dk, mærket: ”Kommunikationsmedarbejder VPT” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er onsdag den 15. august 2018 kl. 12.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 20. og 21. august og 2. samtaler den 23. august. Stillingen ønskes besat senest den 1. oktober 2018.