Vold og skam

Tilmeld dig webinar: Skam i professionelle relationer – DEL 2

Se fortsættelsen til Skam i professionelle relationer, og få konkrete og praksisnære øvelser og metoder, I kan bruge på arbejdspladsen.

Af Sine Molbæk-Steensig 15/05/2023

Vold og trusler om vold er et arbejdsmiljøproblem, som kan få alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred og trivsel. Det kan aktivere en følelse af skyld, skam og utilstrækkelighed, der i værste fald kan føre til forråelse og omsorgstræthed.

Vold som udtryksform inviterer til opfølgning på det tidligere webinar ”Hvordan forebygger vi voldsomme episoder, krænkelser og forråelse ved at arbejde med skamfølelsen i praksis?”, som gik i dybden med, hvordan man spotter skammens væsen i praksis. Det kan du gense hos Vold som udtryksform.

Webinaret afholdes 20. juni 2023 kl. 13-14.

Indhold

I webinaret bliver du introduceret til forskellige øvelser og får prøvet dem af. der bliver bl.a. taget afsæt i:

  1. Donald Nathansons ’Skamkompas’ til at få øje på skammønstre og reaktioner hos både den fagprofessionelle og den, der skal hjælpes.
  2. Brené Browns Skam resiliens kontinuum.
  3. Theresa Wisemans nøgler til empati som modgift til skam.

Tilmeld dig hos Vold som udtryksform

Vil du vide mere om metoder mod vold?
metoder mod vold

Har I udfordringer med konflikter, trusler og vold på jeres arbejdsplads? Metoder Mod Vold er et videns- og inspirationsværktøj som kan hjælpe jer med at håndtere og forebygge voldsomme hændelser i arbejdet med borgere med særlige problemstillinger.

Besøg temasiden www.metodermodvold.dk