SPARK-kampagne: Hjælp os med at finde de bedste budskaber

En informationskampagne skal i det nye år fortælle om SPARKs tilbud til kommunale arbejdspladser. Vil du hjælpe os med at gøre kampagnen god?

Af SPARK 07/11/2018

KL og Forhandlingsfællesskabet vil i det nye år søsætte en informationskampagne, som skal medvirke til, at endnu flere kommunale arbejdspladser kender til og søger SPARKs tilbud om forløb til TRIO/MED om psykisk arbejdsmiljø.  

Vi har gjort os mange tanker om, hvad der er mest væsentligt at kommunikere i kampagnen, og nu har vi brug for din hjælp. Er du medlem af en TRIO eller et lokalt MED-udvalg på en kommunal arbejdsplads, inviteres du derfor til at teste 10 budskaber og hjælpe med at udvælge de budskaber, som skal indgå i kampagnen. Vi skal bruge cirka 10 testere fra både lederside og medarbejderside - og vi har både brug for testere fra arbejdspladser, som ikke har haft et SPARK-forløb tidligere og fra arbejdspladser, der har haft et SPARK-forløb. 

Det kræver ca. 20-25 min. af din tid på et tidspunkt i uge 47 eller 48, og du vil få tilsendt en lille erkendtlighed for ulejligheden.

Ønsker du at medvirke, skal du sende en mail til redaktion@vpt.dk og skrive SPARK-kampagne i emnefeltet, og i mailen skal der stå dit navn, dit telefonnummer, din jobtitel og hvilken type arbejdsplads, du arbejder på. Du får tilsendt budskaberne via mail i uge 47 eller 48, som du kan kigge igennem og vurdere. Efterfølgende vil du blive kontaktet på telefon mellem klokken 9 og 15.30 af en medarbejder fra kommunikationsbureauet Primetime, som indsamler alle tilbagemeldinger.

Sender du os en mail med ovenstående, giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare din email med de pågældende oplysninger, indtil testen er slut, og at vi må videresende oplysningerne til kommunikationsbureauet Primetime.

Ansøg nu
SPARK

Læs mere om, hvordan SPARK kan hjælpe jeres arbejdsplads.

Det tilbyder SPARK

Søg et gratis forløb med en SPARK-konsulent .

Se hvordan I søger her. 

SPARKS tilbud
SPARK

SPARK tilbyder støtte og sparring til jeres lokale TRIO/MED, sådan at I selv bliver bedre i stand til at handle på de udfordringer, I oplever i jeres psykiske arbejdsmiljø. 

Læs mere om SPARKs tilbud her.