Mød Spark konsulenter

Mød SPARK-konsulenter på Folkemødet

Hvordan skaber man et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem ledere, tillidsvalgte og medarbejdere. Mød repræsentanter fra SPARK på Folkemødet på Bornholm og få ny inspiration.

Af Irene Aya Schou 01/06/2018

Ledere, tillidsvalgte og medarbejdere bliver mere og mere afhængige af hinanden, når der skal udvikles og skabes et godt arbejdsmiljø. Men hvorfor er der ofte bump på vejen i forhold til det gode samarbejde? Og hvad skal man være særlig opmærksom på?

Det er temaet, når Videncenter for Arbejdsmiljø og BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration (BFA) inviterer til debat på Folkemødet på Bornholm.

Til debatten kan I møde to konsulenter for SPARK, der hjælper lokale TRIO/MED i kommunerne med gratis støtte og sparring om det psykiske arbejdsmiljø. Sammen med en konsulent for Videncenter for Arbejdsmiljø vil de inspirere til nye måder at styrke samarbejdet på.

LÆS MERE på SPARK's hjemmeside.

Til eventen deltager også en repræsentant for Bornholms Hospital, der både har oplevet udfordringer og succeser i arbejdet med at forbedre samarbejdet om arbejdsmiljøet, samt forsker Malene Friis Andersen fra NFA (Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø).

Sidstnævnte har bl.a. forsket i, hvilken betydning samarbejdet mellem ledere og medarbejdere har for både resultater og meningsfulde arbejdsliv.

Arrangementet finder sted fredag den 15. juni klokken 15-16 i Arbejdsmiljø Loungen - Yder/indermole.

Om Folkemødet 2018

Folkemødet 2018 foregår i Allinge på Bornholm fra torsdag den 14. juni til søndag den 17. juni.

Ansøg nu
SPARK

Læs mere om, hvordan SPARK kan hjælpe jeres arbejdsplads.

Det tilbyder SPARK

Søg et gratis forløb med en SPARK-konsulent .

Se hvordan I søger her.