En fremtid med fuldtid

Webinar 2: Hør om en fremtid med fuldtid i ældreplejen i Aalborg Kommune

Kom med på webinar om fuldtid, og hør konkrete erfaringer fra Aalborg Kommunes ældrepleje med at få flere medarbejdere op i tid. Hvilke barrierer har de mødt, og hvordan har de grebet arbejdet an?

Af Bettine Romme Andersen 20/05/2022
Forhandlingsfællesskabet,
KL

Har I også svært ved at rekruttere arbejdskraft? Mangler I kolleger? Og har I som de fleste andre kommuner en stor andel medarbejdere på deltid? Så har I formentligt et stort potentiale i at få medarbejderne op i tid eller på fuldtid.

Aalborg Kommune deler sine erfaringer om fuldtid

Webinar 2 handler om, hvordan de har grebet arbejdet med en fuldtidsindsats an i ældreplejen i Aalborg Kommune.

  • Aalborg Kommune fortæller om deres arbejde med at få flere medarbejdere op i tid eller på fuldtid i ældreplejen. De vil komme med konkrete eksempler på, hvad der har været de største barrierer, og hvordan de har grebet arbejdet an. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Målgruppen for webinarrækken er ledere og tillidsvalgte på velfærdsområderne, konsulenter og chefer i HR og udvikling og faglige organisationer.

Alle interesserede er velkomne, og I kan tilmelde jer her.

Se med live eller se webinaret, når det passer dig

Webinaret varer ca. 45-50 minutter og kan følges live den 26. august kl. 10.00-10.50. Webinaret er gratis.

Webinaret optages, og det er muligt at se optagelsen, hvis man er tilmeldt, men ikke har mulighed for at se med på dagen. Husk at tilmelde dig, så du får link og info om de kommende webinarer.

En fremtid med fuldtid

”En fremtid med fuldtid” er en indsats, hvor KL og Forhandlingsfællesskabet er gået sammen om at ændre en udbredt deltidskultur og få flere kommunale medarbejdere op i tid. 26 nøglekommuner er i gang, og KL og Forhandlingsfællesskabet vil - sammen med flere af nøglekommunerne - i en webinarrække videregive inspiration til og konkrete erfaringer med at arbejde med en fuldtidsindsats.

Tilmelding til webinar om ældreplejen i Aalborg Kommune
  • Dato: 26. august 2022 kl. 10-10.50
  • Varighed: 45-50 minutter
  • Pris: Gratis

TILMELD JER HER

Følg "En fremtid med fuldtid" på fuldtid.dk og på LinkedIn

Se webinar: Sådan starter I en fuldtidsindsats