SPARK

Jobopslag: SPARK søger erfaren konsulent

Vil du være med til at sætte det psykiske arbejdsmiljø i fokus på kommunale arbejdspladser, og har du solid praktisk erfaring med inddragende processer? Så læs med her.

Af Irene Aya Schou 26/10/2021

SPARK (Samarbejde om Psykisk Arbejdsmiljø i Kommunerne) søger erfaren proceskonsulent med bred viden og erfaring med dialog- og læringsprocesser inden for psykisk arbejdsmiljø.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledere og medarbejderrepræsentanter ude på lokale kommunale arbejdspladser. Her består opgaven i at styrke samarbejdet og handlekompetencen i deres arbejde med psykiske arbejdsmiljøproblematikker.

Opgaven kræver, at du kan være i dialog med de mange forskellige faggrupper, hvor du skal kunne lytte, spørge ind og skabe refleksion hos medarbejderrepræsentanter og ledere, så de opbygger kompetence til selv at handle og skabe lokal dialog om psykisk arbejdsmiljø. 

SPARK er inspireret af bl.a. aktionslæring, grafisk facilitering, og anvender mange forskellige tilgange til procesfacilitering - altid tilpasset de enkelte arbejdspladsers behov.

Der er ansøgningsfrist den 11. november 2021. 

Læs hele opslaget og søg stillingen

Interesserer du dig for psykisk arbejdsmiljø, organisation og udvikling?

Så tilmeld dig Viden På Tværs' nyhedsbrev. Her får du viden om nye indsatser og værktøjer, og du kan se, hvordan andre arbejdspladser arbejder med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. 
Tilmeld dig nyhedsbrevet Organisation og Udvikling