Invitation til webinar: Kom i mål med kompetenceudvikling

Hvem gør hvad, hvornår og hvorfor? Få gode råd og modeller til uddannelsesplanlægning med strategiske mål og en klar rollefordeling.

Af Maren Kaadt 30/05/2023
3F,
FOA,
KL

Skal I i gang med at planlægge et uddannelsesforløb? Mangler I inspiration? Eller er processen gået i stå, så I du har brug for hjælp til at genoplive den? 

Uanset situationen er webinaret 'Strategisk kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning – hvem samler trådene?' en god investering. Her får du gode råd og ideer til før, under og efter kompetenceudviklingsprojektet. Det foregår 8. juni kl 9.00.

Sikkert fra start med 3 modeller

Du får præsenteret tre modeller til central uddannelsesplanlægning fra Bornholm-, Halsnæs- og Københavns kommuner. De fortæller om det vigtige i god forberedelse, løbende opfølgning, en klar rollefordeling og ikke mindst finansiering af uddannelsesaktiviteter. Det hele tager afsæt i de erfaringer, som de tre kommuner har fået undervejs i deres projekter. 

Alle tre kommuner arbejder strategisk med kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning. På webinaret fortæller de om et af deres kompetenceudviklingsprojekter, og hvordan de har planlagt det. Hvilke opmærksomhedspunkter har de fået øje på om rollefordelingen? Hvordan bliver timer til projektarbejdet finansieret?

I kan undervejs møde en leder, en TR og medarbejdere der fortæller om deres oplevelser af samarbejdet med projektkoordinatoren. Afslutningsvis fortæller den opsøgende indsats om, hvilke workshops vi tilbyder at afholde for ledere, TR, AMR og HR/udviklingskonsulenter på kommunale FOA og 3F overenskomster. Workshops som kan understøtte den strategiske kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning. 

Den opsøgende indsats er værter og faciliterer webinaret. 

Program for webinaret
 1. Velkommen og præsentation af program v. Den opsøgende indsats for uddannelse og kompetenceudvikling
   
 2. Præsentation af Bornholm Regionskommunes model for strategisk uddannelsesplanlægning v. Morten Hansen
   
 3. Præsentation af Halsnæs kommunes model for kompetenceudvikling v. Jannie Mia Adamsen
   
 4. Præsentation af Københavns Kommunes model for kompetenceudvikling v. Dan Schimmell
   
 5. Paneldebat og spørgsmål 
   
 6. Præsentation af workshop v. Den opsøgende indsats
   
 7. Afrunding og tak for i dag
Tilmelding til webinaret

Webinar: Strategisk kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning – hvem samler trådene? 

Dato: 8. juni 2023 fra kl. 9.00 til ca. 10.00

Varighed: ca. 50-60 minutter.

Der vil være mulighed for at dele erfaringer og stille spørgsmål til oplægsholderne i en online chat. Webinaret optages og det er muligt at se optagelsen, hvis man er tilmeldt, men ikke har mulighed for at se webinaret på dagen.

Pris: Webinaret er gratis.

Målgruppe: Ledere, (F)TR, AMR, ansatte og valgte i FOA og 3F, samt kommunale konsulenter på efter/videreuddannelsesområdet, HR-konsulenter og andre med interesse for området.

Tilmelding her

Uddannelse & kompetenceudvikling