Kom til fyraftensmøde: Gør det umulige – samarbejd på tværs af siloer

Er du involveret i at skabe bedre samarbejde på tværs af organisationen? Kom og få de 9 bedste råd om, hvordan udfordringerne tackles og samarbejdet understøttes.

Af Fremfærd 21/06/2018
Fremfærd

Fremfærd inviterer til fyraftensmøde om samarbejde på tværs af organisationen. En ny tilgang har givet borgerne mere ansvar og indflydelse, og det motiverer dem til at handle mere aktivt i forhold til at komme videre i deres liv – mod uddannelse eller arbejde og væk fra fx misbrug og passivitet. Det kræver samarbejde på tværs af afdelinger og lovkomplekser.

På mødet kan du høre om Sorø Kommunes gode erfaringer med samarbejde på tværs om aktivitetsparate borgere, hvor Søren S. Kjær, kommunaldirektør og vicedirektør Maj Buch  i Sorø vil fortælle, hvorfor man satte initiativet i gang, og hvordan man har fået samarbejdet til at spille. De bliver suppleret af Kasia Vad, tidligere projektleder i Sorø Kommune.

Endvidere vil Kasia Vad, nu projektleder i Kalundborg Kommune, sammen med direktør i Kalundborg Kommune, Søren Ole Sørensen fortælle, hvordan de forbereder et lignende tiltag i Kalundborg Kommune.

Kom og bliv inspireret af de lærerige erfaringer og få mulighed for at diskutere med oplægsholdere, andre ledere og konsulenter fra den kommunale verden.

Læs mere om Sorøs arbejde med samarbejde på tværs af siloer her

 

 

 

Tilmeld dig fyraftensmøde
Fremfærd borger

Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København

Tid: Torsdag d. 6. september kl. 17 - 19

Fremfærd byder på en sandwich og drikkelse.

Tilmelding inden d. 31. august 2018. OBS. Der er begrænset deltagerantal. Deltagelse er gratis. Tilmeld dig hos KL her eller hos Djøf her

Målgruppen er direktører, chefer og udviklingskonsulenter