Grundlæggende pleje

Kom til workshop om grundlæggende pleje og vær med til at forme fremtidens indsats

Kom og vær med, når Fremfærd Sundhed og Ældre inviterer til workshop om den grundlæggende pleje, hvor interesserede kommuner kan deltage og komme med beskrivelser af eksisterende udfordringer og forslag til nye indsatser.

Af Irene Aya Schou 30/09/2019
Fremfærd

Den grundlæggende pleje skal revitaliseres og synliggøres.
 
Derfor inviterer
parterne på det kommunale område under Fremfærd Sundhed og Ældre alle danske kommuner til workshop om emnet den 9. december 2019 i Odense.

Formålet med workshoppen er at formulere forslag til indsatser, som Fremfærd Sundhed og Ældre kan igangsætte og som kan styrke den grundlæggende pleje i hele landet. 

Alle landets kommuner inviteres

Alle landets kommuner inviteres til at deltage. Eneste krav er, at man som deltagende kommune stiller med 5-7 deltagere, som dækker både medarbejdere, der i praksis arbejder med pleje, rehabilitering, kvalitet og udvikling, samt ledere inden for pleje, sundhed og omsorg. 
 
Fremfærd Sundhed og Ældre er et samarbejde mellem arbejdsmarkedets parter om at udvikle og styrke de kommunale kerneopgaver på sundheds- og ældreområdet. I de kommende år vil parterne sætte fokus på den grundlæggende pleje - og hvordan værdien af den grundlæggende pleje kan revitaliseres og synliggøres.  

LÆS OGSÅ: Kommunale parter: Fire fokusområder skal styrke kvaliteten i det nære sundhedsvæsen

Sparring og videndeling på tværs

I får på workshoppen mulighed for sparring og videndeling på tværs, og I får mulighed for at få del i de udviklingsmidler, som Fremfærd Sundhed og Ældre uddeler til udvalgte projekter som led i den videre indsats på området.  
 
Workshoppen finder sted den 9. december kl. 10-15 i Odense. Adresse: Vesterbro 120, 5000 Odense C. 
 
Tilmelding sker på mail til Amalie Lollike, AMLO@kl.dk.

Tilmeldingsfristen er mandag den 25. november 2019. Hvis du har spørgsmål til arrangement kontakt Sophie Leth-Møller på SLM@kl.dk.

LÆS OGSÅ: Forsker: Det er en myte, at alle kan give grundlæggende pleje

Er du interesseret i flere artikler som denne?

Viden På Tværs samler de gode erfaringer fra kommunerne.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, som passer til dit arbejdsområde, og få viden om nye indsatser, erfaringer fra den virkelige verden og gratis værktøjer.

Kort om Fremfærd Sundhed & Ældre
Fremfærd Sundhed & Ældre

Fremfærd Sundhed & Ældre er en unik konstruktion mellem parterne på det kommunale arbejdsmarked, der har fokus på den kommunale kerneopgave.

I Fremfærd Sundhed & Ældre arbejder kommuner og faglige organisationer med kerneopgaverne omkring sundhed og ældre – f.eks. på sundheds- og forebyggelsescentre, trænings- og rehabiliterings­centre, plejecentre og hjemmeplejen mv.

Fremfærd Sundhed & Ældre iværksætter og støtter projekter, indsamler erfaringer og formidler viden. Projekterne har borgeren i fokus sammen med faglighed, trivsel og effektivitet.

Programstrategi for Fremfærd Sundhed & Ældre