en fremtid med fuldtid

Et godt arbejdsmiljø

Med det her redskab får I hjælp til at arbejde med, hvordan et bæredygtigt arbejdsmiljø kan få flere op i tid eller på fuldtid.

Af Bettine Romme Andersen 26/08/2021
Forhandlingsfællesskabet,
KL

Hvis flere medarbejdere skal op i tid eller på fuldtid, skal vi have en fælles forståelse af hvilke arbejdsmiljømæssige gevinster, som flere på fuldtid kan medfører, samt de arbejdsmiljømæssige barrierer som kan stå i vejen.

Redskabet her kan give inspiration til, hvordan I kan overkomme dem, og se på, om I allerede har indsatser på arbejdsmiljø, som kan inspirere til løsninger.

Sæt fokus på de arbejdsmiljømæssige genvinster og barrierer

Redskabet hjælper jer med at undersøge hvilke arbejdsmiljømæssige gevinster og barrierer, der kan være forbundet med at gå op i tid eller på fuldtid - både for den enkelte medarbejder og arbejdspladsen.

 

Er du interesseret i flere artikler som denne?

Viden På Tværs samler de gode erfaringer fra kommunerne.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, som passer til dit arbejdsområde, og få viden om nye indsatser, erfaringer fra den virkelige verden og gratis værktøjer.

Skriv til os

Har du spørgsmål, mangler du inspiration til at igangsætte en lokal indsats, eller er du interesseret i at dele dine erfaringer, så kontakt os:

Julie Malene Eichstedt Sørensen fra KL på: JMES@kl.dk

Nina Menoka Banerjee fra Forhandlingsfællesskabet på: nmb@forhandlingsfaellesskabet.dk

Lin Gyldenkærne fra Forhandlingsfællesskabet på: ling@foa.dk

Janne Sørensen fra KL på: JASR@kl.dk