En fremtid med fuldtid

Vil I arbejde med at få flere op på fuldtid? Så er der inspiration at hente

Kom med på webinar om fuldtid og få gode råd fra kommuner og lokale afprøvninger med at få flere medarbejdere op i tid.

Af Bettine Romme Andersen 15/03/2022
Forhandlingsfællesskabet,
KL

Mange kommuner har et stort potentiale i at få medarbejderne op i tid eller på fuldtid. Særligt på ældre- og børneområdet bliver det sværere og sværere at rekruttere den nødvendige arbejdskraft. 

”En fremtid med fuldtid” er en indsats, hvor KL og Forhandlingsfællesskabet er gået sammen om at ændre en udbredt deltidskultur og få flere kommunale medarbejdere op i tid.

26 nøglekommuner er i gang, og KL og Forhandlingsfællesskabet vil sammen med flere af nøglekommunerne i en række webinarer videregive inspiration til, og konkrete erfaringer med at arbejde med en fuldtidsindsats.

Målgruppen for webinarrækken er ledere og tillidsvalgte på velfærdsområderne, konsulenter og chefer i HR og udvikling og faglige organisationer. Alle interesserede er velkomne.

Få inspiration til arbejdet med fuldtid

Webinar 1 handler om, hvordan man kommer i gang med indsatsen, og hvordan man kommer godt fra start.

  • KL og Forhandlingsfællesskabet fortæller om baggrunden for den nationale indsats “En fremtid med fuldtid” og giver en indføring i den arbejdsbog til MED-systemet, som kan hjælpe kommuner i gang og sikre forankring i MED-systemet.
  • Lars Krarup, der er HR-specialkonsulent, fortæller, hvordan Hillerød Kommune er startet med en fuldtidsindsats, hvordan de arbejder med den og giver sine gode råd videre til kommuner, der gerne vil i gang. Hillerød Kommune arbejder med fuldtidsindsatsen på dagtilbuds-, ældre- og rengøringsområdet.

Webinaret varer ca. 45-50 minutter og kan følges live den 29. april kl. 10.00-10.50. Webinaret er gratis.

Webinaret optages, og det er muligt at se optagelsen senere, hvis man er tilmeldt, men ikke har mulighed for at være med på dagen.

Husk at tilmelde dig, så du får link til webinaret og info om de kommende webinarer.

Webinar 1: Sådan starter I en fuldtidsindsats

Sæt kryds i kalenderen - næste webinar er den 3. juni kl. 10-10.50.

De kommende webinarer vil fokusere på fagområder (i første omgang ældre og dagtilbud) og emner som eksempelvis vagtplanlægning.

Er du interesseret i flere artikler som denne?

Viden På Tværs samler de gode erfaringer fra kommunerne.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, som passer til dit arbejdsområde, og få viden om nye indsatser, erfaringer fra den virkelige verden og gratis værktøjer.

Tilmelding til webinar 1
  • Dato: 29. april 2022 kl. 10-10.50
  • Varighed: 45-50 minutter
  • Pris: Gratis

TILMELD JER HER

Følg "En fremtid med fuldtid" på fuldtid.dk og på LinkedIn

Om fuldtidsindsatsen

KL og Forhandlingsfællesskabet arbejder sammen om en ”En fremtid med fuldtid” - en indsats der skal få flere kommunale medarbejdere op i tid eller på fuldtid.

Parterne udvikler og afprøver i samarbejde med arbejdspladser i mere end 40 nøglekommuner løsninger, der gør det attraktivt og muligt at gå op i tid eller blive ansat på fuldtid.

De løsninger og metoder, som parterne og de kommunale arbejdspladser finder i fællesskab, bliver løbende delt med resten af landets kommuner, bl.a. her på fuldtid.dk.

En fremtid med fuldtid