Gode råd til rummelighed

Hverdagsnære anbefalinger: Sådan bidrager I til rummelighed på jeres arbejdsplads

Kommunale arbejdspladser har en stor og vigtig opgave i at inkludere borgere på kanten af arbejdsmarkedet. I hæftet her kan I få en række hverdagsnære anbefalinger til, hvordan I som ledere og tillidsrepræsentanter kan bidrage til rummelige arbejdspladser.

Af Mia Dalby Larsen 11/05/2017
Forhandlingsfællesskabet,
KL

Som ledere og tillidsrepræsentanter kan I være med til inkludere borgere på kanten af arbejdsmarkedet på de kommunale arbejdspladser på en god måde.

Et godt forløb er et, der skaber værdi for både den inkluderede borger, for kollegerne, for kerneopgaven og for kommunen som helhed.

I hæftet 'Arbejdsplads for alle - gode råd om rummelighed i kommunerne' kan du som tillidsrepræsentant eller leder få helt konkrete og hverdagsnære råd til, hvordan I kan bidrage til at skabe gode forløb.

KL og Forhandlingsfællesskabet har fået lavet en lang række interviews med ledere og tillidsrepræsentanter i kommunerne for at høre deres bud på, hvad der skal til for at lykkes, og hvad der risikerer at gå skævt, og hæftet bygger på disse interviews sammen med solid viden fra en ny, omfattende undersøgelse, SF I har gennemført for KL og Forhandlingsfællesskabet.

Download hæftet nederst på siden. 

 

Download 'Arbejdsplads for alle - gode råd om rummelighed i kommunerne'

Få hverdagsnære råd til hvordan I som ledere og tillidsrepræsentanter kan bidrage til rummelige arbejdspladser.

Er du interesseret i flere artikler som denne?

Viden På Tværs samler de gode erfaringer fra kommunerne.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, som passer til dit arbejdsområde, og få viden om nye indsatser, erfaringer fra den virkelige verden og gratis værktøjer.